search

Ons nieuws van vrijdag 16 juni 2023

Brute misdaad: de eerste beelden uit 'The Lincoln Lawyer' seizoen 2.1
Series / Trailer

Brute misdaad: de eerste beelden uit 'The Lincoln Lawyer' seizoen 2.1

De mobiele advocaat keert terug in een nieuw seizoen vol misdrijven.

Na de film (2011) met Matthew McConaughey kwam er ook een serie over de boekenreeks van Michael Connelly. David E. Kelley, maker van onder andere Boston Legal en Ally McBeal heeft met The Lincoln Lawyer een nieuwe hit te pakken.

Seizoen 1 kreeg prima kritieken en stond wereldwijd in de Netflix top 10. Binnenkort kunnen we het tweede seizoen bekijken, dat gesplitst wordt uitgezonden.

Van moord beschuldigd


In de totaal tien afleveringen van seizoen 2 zien we Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo) weer in actie. Vanaf de achterbank van zijn Lincoln neemt hij allerlei zaken aan.

Het nieuwste seizoen verfilmt het vierde boek uit de serie, The Fifth Witness. Lisa (Lana Parrilla) wordt gearresteerd voor moord. Zij roept Mickey's hulp in, terwijl de twee ook een romantische relatie hebben. Mickey en zijn team hebben met andere woorden genoeg te navigeren om deze zaak tot een goed einde te brengen.

De eerste helft van seizoen 2 van The Lincoln Lawyer kun je zien vanaf 6 juli op Netflix. De tweede helft start op 3 augustus.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eén van de beste fantasyfilms ooit gemaakt staat gewoon op Netflix
Films / Video/clip/featurette

Eén van de beste fantasyfilms ooit gemaakt staat gewoon op Netflix

Het is niet altijd even makkelijk om een mooie, gave of inspirerende film terug te vinden in het grote aanbod van alle verschillende streamers. We hebben weer een pareltje voor je uitgezocht die je gezien moet hebben.

Vind soms maar net weer die ene film om te kijken bij een streamingdienst. Wij helpen je graag op weg en hebben dan ook nu weer zo'n mooi pareltje voor je gevonden. Dit is één van de beste fantasyfilms die je dan ook echt gezien moet hebben.

We gaan terug naar het jaar 2001. In dit jaar werd de Japanse avontuurlijke fantasyfilm Spirited Away uitgebracht, geproduceerd door Studio Ghibli. De Nederlandse titel van de film is ook wel Spirited Away: De reis van Chihiro en de originele titel Sen to Chihiro no kamikakushi.

Andere wereld


Chihiro, een 10-jarig meisje, verhuist samen met haar familie naar een buitenwijk. Via een mysterieuze tunnel komt Chihiro samen met ouders terecht in een hele andere wereld van goden en monsters.

De wereld is onder heerschappij van de gierige en kwaadaardige heks Yubaba. De ouders van Chihiro worden omgetoverd in varkens. Als ze haar ouders wil redden, moet ze afstand doen van haar naam en werken voor de gierige heks.

Grootse film en regisseur


Spirited Away was de eerste anime-film die werd genomineerd voor een Academy Award. De film van regisseur Hayao Miyazaki wist de Award ook binnen te slepen. De film heeft ook de langste speelduur (125 minuten) van alle andere genomineerde of winnende films in de categorie Best Animated Feature.

Miyazaki wordt ook wel één van de beste animatie regisseurs van Japan genoemd. Hij heeft onder meer andere animatiefilms op zijn naam staan als My Neighbour Totoro, Princess Mononoke en Howl's Moving Castle.

Stemmen


In het origineel horen we onder meer de stemmen van Rumi Hiiragi, Miyu Irino, Mari Natsuki en Tatsuya Gashuin. In de Engelstalige versie wordt Chihiro vertolkt door Daveigh Chase en Yubaba door Suzanne Pleshette.

Engelstalige markt


De film werd door Walt Disney Pictures gekocht voor distributie voor de Engelstalige markt. Met behulp van John Lasseter werd de film in het Engels nagesynchroniseerd. Lasseter was een groot fan van Miyazaki’s films en dat was ook de reden dat hij de opdracht aannam. Bekijk hieronder een videoclip van achter de schermen over hoe dit in zijn werk ging.



Mega scores


Spirited Away scoort gigantisch goed op IMDb. De film weet daar na heel veel stemmen een 8.6/10 te pakken. Ook op Rotten Tomatoes scoort de film heel goed. Gemiddeld pakt de film daar 97%. Een recensent op Filmtotaal geeft de film ook 5/5 sterren en zegt het volgende.

"Het kunstenaarschap en de aandacht voor detail van Miyazaki en de zijnen is indrukwekkend en het is vooral dankzij de achtergronden in 'Spirited Away' dat je je ondergedompeld voelt in deze sprookjeswereld. (...) Sommige shots, zoals van Chihiro midden in een bloemenveld en van taferelen die zij ziet tijdens een treinreis, zijn werkelijk adembenemend mooi."

Netflix


Je kan deze betoverde fantasyfilm zien bij Netflix. Stream hem nu bij de dienst of voeg hem voor later toe aan je watchlist.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zal Daniel Radcliffe terugkeren in de 'Harry Potter'-reboot? Dit zegt hij er zelf over
Series / Nieuws

Zal Daniel Radcliffe terugkeren in de 'Harry Potter'-reboot? Dit zegt hij er zelf over

Keert Daniel Radcliffe terug naar de 'Harry Potter'-wereld in de nieuwe serie?

Afgelopen april kondigde het streamingplatform HBO Max op zijn YouTube-kanaal met een officiële teaser aan dat er een nieuwe Harry Potter-serie aankomt. De serie vertelt opnieuw het verhaal van de jonge tovenaar en belooft trouw te blijven aan de boeken.

Toen dit nieuws bekend werd, vroegen veel fans zich het volgende af: zal er iemand van de originele cast in het nieuwe project te zien zijn? Bovenal waren mensen nieuwsgierig naar de hoofdacteur van de films, Daniel Radcliffe.

Raar


Velen hoopten dat hij zou deelnemen, al was het maar via een cameo. In een interview met Deadline onthulde de acteur zijn mening hierover: "Voor zover ik over de serie heb gelezen, gaan ze een frisse start maken en dus zou het waarschijnlijk raar zijn om mij erin voor te laten komen".

Hij heeft natuurlijk gelijk, al zou een cameo waarschijnlijk geen kwaad kunnen. We weten dat er een compleet nieuwe cast komt en fans hebben al een vermoeden over de hoofdrollen: Toby Wolf als Harry, Bronte Carmichael als Hermione en Joshua Pickering als Ron.

Tom Felton


Sommigen beweren ook dat Tom Felton (Draco Malfoy) zal terugkeren in de serie. Dit keer als het hoofd van de familie Malfoy, Lucius. HBO heeft nog geen van de fantheorieën bevestigd.



Warner Bros. Discovery is van plan een apart seizoen van de serie te wijden aan elk van de zeven boeken van de reeks. Hoogstwaarschijnlijk wordt het eerste seizoen van de serie uitgezonden in 2025 of 2026.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit wordt een groot probleem voor seizoen 7 van 'Young Sheldon'
Series / Nieuws

Dit wordt een groot probleem voor seizoen 7 van 'Young Sheldon'

De schrijversstakingen hebben een nog grotere invloed op 'Young Sheldon' dan verwacht.

De Amerikaanse televisiezender CBS heeft bekend gemaakt dat het uitzendingsschema van Young Sheldon voorlopig hetzelfde blijft, wat erg gunstig is voor de serie. Helaas is er wel een ander probleem dat een grote invloed kan hebben.

Seizoen 7 van Young Sheldon zal deze herfst op het gebruikelijke tijdstip debuteren in Amerika: 20:00 op donderdag. Dat is goed, want dat betekent dat de serie nog populair genoeg is.

Ingekort?


Dat gezegd hebbende, moeten fans zich toch schrap zetten voor een aantal veranderingen die op komst zijn. Onlangs kondigde CBS namelijk een stap aan om hun programmering stakingsbestendig te maken. CEO George Cheeks deelde mee dat er overwogen wordt om Paramount+-originals uit te zender in plaats van de geplande series.

Daardoor is het nu waarschijnlijk dat seizoen 7 toch nog wordt uitgesteld. Dan zullen fans minstens tot begin 2024 moeten wachten. Afhankelijk van hoe lang de WGA-stakingen duren, kan dit zelfs nog veel langer duren. En het zou zelfs kunnen dat het seizoen ingekort wordt door de late start.

Gevolgen


Dit is niet alleen teleurstellend voor fans, maar heeft ook grote gevolgen voor het verhaal. Er zullen veel verhaallijnen geschrapt moeten worden. Omdat de serie een prequel is, kan dit ook serieuze problemen opleveren voor de continuïteit met The Big Bang Theory.



Young Sheldon is te bekijken op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alles wat we tot nu toe weten over 'The Crown' seizoen 6
Series / Nieuws

Alles wat we tot nu toe weten over 'The Crown' seizoen 6

Dit is wat we kunnen verwachten van 'The Crown' seizoen 6.

De Emmy-winnende serie The Crown begint zijn einde te naderen. Het zesde en laatste seizoen van de serie is momenteel in de maak. Dit is alles wat we tot nu toe weten over het laatste hoofdstuk van de serie.

Imelda Staunton zal in seizoen 6 terugkeren als koningin Elizabeth II. Maar ook de voormalige Elizabeth II-actrices Claire Foy en Olivia Coleman zullen in de serie te zien zijn als eerbetoon aan de inmiddels overleden koningin.

Diana


Ook Viola Prettejohn sluit zich aan bij de cast van seizoen 6 van The Crown als een nog jongere versie van koningin Elizabeth II, die haar speelt tijdens de Tweede Wereldoorlog (toen ze nog prinses was).

Het seizoen zal verdergaan waar het vorige seizoen was gebleven, in de jaren 90, tijdens een paar van de meest turbulente dieptepunten in het leven van prinses Diana. De focus zal in dit seizoen dan ook op Diana liggen, met uiteindelijk ook haar dood. Zowel Dominic West als Elizabeth Debicki keren respectievelijk terug al prins Charles en prinses Diana.

William en Kate


Debicki bevestigde dat de dood van prinses Diana met gevoeligheid en respect zal worden afgebeeld. Het ongeluk waarbij Diana om het leven kwam zal dus niet in beeld worden gebracht. In plaats daarvan zal seizoen 6 van The Crown zich richten op de laatste dagen van prinses Diana en de nasleep van haar dood.



In september 2022 werd ook aangekondigd dat de rollen van prins William en Kate Middleton waren gecast. Ed McVey en Meg Bellamy zullen te zien zijn als de prins en de toekomstige prinses. Ook is er een jongere versie van William gecast. Hij zal gespeeld worden door Rufus Kampa.

Thatcher


Het was nog even de vraag of Gillian Anderson terug zou keren haar rol van Margaret Thatcher. Er gingen geruchten dat ze niet meer mee wou werken aan een zesde seizoen, maar de acrtice heeft deze geruchten "complete onzin" genoemd. Waarschijnlijk zien we haar dus gewoon weer in het nieuwe seizoen.



De releasedatum van seizoen 6 is nog niet bekend. Het filmen begon in augustus 2022, waardoor het logisch lijkt dat de serie eind 2023 ongeveer te zien zal zijn. Het filmen werd vanwege de dood van koningin Elizabeth II opgeschort, maar dat was slechts voor twee dagen. Waarschijnlijk is het seizoen vanaf de herfst van 2023 te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Black Mirror' verrast iedere fan met een niet te herkennen 'Game of Thrones'-ster
Series / Nieuws

'Black Mirror' verrast iedere fan met een niet te herkennen 'Game of Thrones'-ster

Fans zijn door het dolle heen nadat hun favoriete acteur ineens opdook in Black Mirror.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na een pauze van 5 jaar is Black Mirror eindelijk weer teruggekeerd naar Netflix. Fans waren al op het onverwachte voorbereid, maar ze waren nog niet klaar voor de rol van een geliefde Game of Thrones-acteur.

Netflix heeft alle vijf de afleveringen van dit nieuwe seizoen meteen uitgebracht. Fans kunnen nu het zesde seizoen dus in één keer bingen. Dit zorgde ervoor dat de rol van de Game of Thrones-acteur een nog grotere verrassing was.

Game of Thrones meets Black Mirror


Wie is dan de geheimzinnige Game of Thrones-acteur die na een hele tijd gestopt te zijn ineens verschenen is in Black Mirror? Het is niemand minder dan Daniel Portman die Podrick Payne speelde.

Hij dook ineens op in de tweede aflevering "Loch Henry" als Stuart. Hij is een jeugdvriend van Davis die hem introduceert aan de lokale legendes.

Fans worden gek


Na het zien van Portman, duurde het niet lang voordat alle fans hun reactie deelden op sociale media.

Bekijk hieronder de tweets en stream Black Mirror op netflix.











Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' acteur Anthony Starr ongerust over fans die de serie niet helemaal snappen
Series / Nieuws

'The Boys' acteur Anthony Starr ongerust over fans die de serie niet helemaal snappen

Homelander-acteur Anthony Starr bang voor de beslissingen van zijn fans.

Het gebeurt wel vaker dat de slechterik een hele groep mensen aanspreekt. Zo zijn er ook hele films gemaakt over bijvoorbeeld Maleficent of Cruella de Vil om hun menselijke en hun emotionele kant te benadrukken. Sommige slechteriken zijn echter niet gemaakt om van te houden.

The Boys speelt zich af in een wereld waar superhelden een alledaags fenomeen zijn. Deze superhelden zijn echter zo gecorrumpeerd door hun bekendheid dat ze vaak de mensen en de planeet in gevaar brengen.

Niet idealiseren


Antony Starr speelt Homelander in The Boys en zijn personage is complex. Hij is niet helemaal goed, maar hij is duidelijk een gelaagd personage.

Fans zijn Homelander echter gaan idealiseren en dit is volgens de acteur niet de bedoeling. Starr liet dit dan ook weten in een interview met de Los Angeles Times.



De plank volledig misslaan


De acteur liet weten dat er "iets heel vreemds gebeurd met [Homelander]. Hij is duidelijk geen goede vent, maar veel mensen zijn hem gaan idealiseren".

Het verbaasde Starr heel erg toen hij dit voor het eerst zag op Twitter en hij vindt dat fans die Homelander idealiseren "de plank volledig missen".

Bekijk hieronder een video over Homelander en stream The Boys op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe serie 'The Idol' van 'Euphoria'-bedenker met Lily-Rose Depp gecanceld na 2 afleveringen?
Series / Nieuws

Nieuwe serie 'The Idol' van 'Euphoria'-bedenker met Lily-Rose Depp gecanceld na 2 afleveringen?

Is The Idol al naar twee afleveringen gecanceld of klopt er niks van de geruchten?

Sam Levinson, de bedenker van de hitserie Euphoria, heeft al vaker onder vuur gelegen. Er kwam heftige kritiek op zijn serie en ook zijn nieuwste project, The Idol, heeft het niet heel makkelijk met de aanhoudende negativiteit.

The Idol volgt het leven van Jocelyn (Lily-Rose Depp) als een popidool. Ze wordt verliefd op een nachtclubeigenaar, Tedros, die ook een sekteleider blijkt te zijn.

Gecanceld?


De serie kreeg vanaf het begin al veel kritiek op de onnodige naaktheid en de seksscènes. Er doken zelfs al snel rapporten op waarin werd beweerd dat de toekomst van de serie in gevaar was.

Volgens deze berichten zou de serie namelijk na twee afleveringen gecanceld zijn. Gelukkig postte HBO PR een tweet om alles op te helderen.



Wel of niet gecanceld?


HBO legt in hun tweet uit dat de geruchten fout zijn en dat de andere afleveringen gewoon nog te zien zullen zijn.

Ook laat HBO weten dat er nog geen beslissing is gemaakt over een eventueel tweede seizoen en dus kunnen ze hier verder niets over zeggen.

Bekijk hieronder de tweet en stream The Idol op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix geeft ons vandaag deze ijzingwekkende horrorfilm
Films / Nieuws

Netflix geeft ons vandaag deze ijzingwekkende horrorfilm

Vanaf vandaag kun je bij Netflix de horrorfilm 'The Offering', ook wel 'Abyzou' genoemd, uit 2022 streamen bij de dienst. Voeg hem snel toe aan je watchlist als je van een goede horror houdt.

Netflix omschrijft The Offering zelf als een ijzingwekkende, onheilspellende en bovennatuurlijke horrorfilm. Kijk hem vanaf vandaag bij de streamer.

Synopsis


Arthur keert samen met zijn zwangere vrouw terug naar huis na 15 jaar in de hoop zich te verzoenen met zijn streng orthodox-joodse vader. Ook probeert hij zijn vader te overtuigen om zijn uitvaartcentrum te verkopen omdat hij in geldnood zit.

Wat ze echter niet weten, is dat er een kwaadaardige entiteit, Abyzou, huist in een van de lijken die net is binnengekomen. Volgens de mythe is deze verantwoordelijk voor kindersterfte en miskramen en nu lijkt deze entiteit het voorzien te hebben op de zwangere vrouw van Arthur.

Achter de film


De film is van regisseur Oliver Park. Eerder regisseerde hij A Night of Horror: Nightmare Radio en een korte film.

In deze horror zien we Nick Blood, Emily Wiseman, Paul Kaye, Allan Corduner, Daniel Ben Zenou en Anton Trendafilov.

Interessante kijkervaring


De film scoort op IMDb matig met een 5.2/10. Het publiek op Rotten Tomatoes is ook nog niet geheel overtuigd door deze horrorfilm. De critici zijn enthousiaster en scoren de film 76%. "'The Offering' profiteert van de regie van Park in zijn begrip van horrorthema's. Het verhaal is niet helemaal origineel, maar het zien van een demonische aanwezigheid van een andere religie en cultureel begrip zorgt voor een interessante kijkervaring." aldus een van de critici op de site.



Op Netflix


Wil je de film een kans geven en zelf beoordelen? Dat kan je nu doen, stream hem bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zegt Emilia Clarke over een mogelijke rol in de Jon Snow-spinoff
Series / Nieuws

Dit zegt Emilia Clarke over een mogelijke rol in de Jon Snow-spinoff

De Daenerys Targaryen-actrice geeft in een interview haar visie op de sequel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sinds de aankondiging van de Jon Snow-sequel vorig jaar doen er allerlei geruchten en theorieën de ronde. Een van de vragen is natuurlijke welke personages uit Game of Thrones we terug gaan zien in de serie.

Een ding is zeker: we gaan Jon Snow natuurlijk terugzien in zijn eigen sequel, en Kit Harington heeft al bevestigd dat hij betrokken is bij de ontwikkeling van de serie.

Daenerys Targaryen


In de laatste twee seizoenen ontstond er een hartstochtelijke liefde tussen Jon en een ander legendarisch personage: Daenerys Targaryen. Fans weten hoe die liefde op tragische wijze tot een eind kwam toen Jon haar vermoorde.

De logische vraag is dan of Daenerys op een bepaalde manier nog terugkeert in het verhaal van Jon Snow, aangezien ze een belangrijk personage was in zijn verhaallijn.

Emilia Clarke


Actrice Emilia Clarke, die Daenerys speelde, heeft in een recent interview uitsluitsel gegeven. ''Ik denk het niet. Ik ga het kijken, maar ik zal er zelf niet in spelen. Kit heeft me niet gebeld.''



De Jon Snow-sequel is momenteel in ontwikkeling, en moet nog officieel het groene licht krijgen. Voorlopig kunnen fans Jon Snow en Daenerys Targaryen nog samen in actie zien in seizoenen 7 en 8 van Game of Thrones op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste recensies 'Secret Invasion': Eindelijk weer een echt goede Marvel-serie?
Series / Nieuws

Eerste recensies 'Secret Invasion': Eindelijk weer een echt goede Marvel-serie?

Marvel en Disney+ komen deze maand eindelijk weer met een nieuwe serie in het MCU.

Het Marvel Cinematic Universe heeft sinds het wisselend ontvangen She-Hulk: Attorney at Law geen serie meer gehad op Disney+. Er zouden er dit jaar vijf of zes verschijnen, maar door allerlei oponthoud zijn dat er nu "slechts" drie.

De eerste van 2023 verschijnt op 21 juni en heet Secret Invasion. De negende serie in het MCU is in grote lijnen een vervolg op de film Captain Marvel uit 2019. Hierin werden de Skrulls onthuld.

Eerste recensies


Op Rotten Tomatoes verschijnen ondertussen de eerste recensies. Na 35 recensies staat Secret Invasion op een toch wat magere 69 procent op de Tomatometer.

De critics consensus op Rotten Tomatoes: "Een welverdiende showcase voor Samuel L. Jackson. Secret Invasion vindt een bepaalde balans na een enigszins trage start door het MCU in een donkerdere, meer volwassen richting te sturen."

The Winter Soldier


"Sinds The Winter Soldier heeft het MCU niet zo doeltreffend zaken als samenzwering en paranoia zo in balans weten te krijgen," schrijft Lyvie Scott van Inverse.



"Jackson wist eerder aan zijn duistere rollen een uitbundige flair te geven. In deze serie lijkt hij echter net zo klaar te zijn met de Marvel-formule als een groeiend deel van het publiek," vindt Ed Power van Daily Telegraph.

Bijna op Disney+


De serie lijkt dus niet helemaal de juiste snaar te raken, na de al wisselend ontvangen series She-Hulk en Ms. Marvel. Wat wel fijn is voor de fans is dat we een meer duister Marvel-avontuur te zien krijgen.

Vanaf 21 juni kun je Secret Invasion gaan volgen op Disney+. De serie bestaat uit in totaal zes afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze keiharde R-rated actiefilm stream je nu op Netflix
Films / Nieuws

Deze keiharde R-rated actiefilm stream je nu op Netflix

Vanaf vrijdag 16 juni kan je dan eindelijk de keiharde actiefilm 'Extraction 2' gaan streamen bij Netflix.

Chris Hemsworth is terug in de rol van Tyler Rake. Het eerste deel was succesvol genoeg voor Netflix om dan nu te komen met het vervolg.

Ultieme wraak


Nadat hij maar net zijn zware verwondingen van zijn missie in Dhaka, Bangladesh heeft overleefd, is Tyler Rake terug, en zijn team is klaar voor hun volgende missie.

Tyler moet een familie bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een Georgische gangster en infiltreert in een van 's werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden. Maar wanneer de situatie enorm gevaarlijk wordt, en de gangster sterft in het heetst van de strijd, spoort zijn even meedogenloze broer Rake en zijn team op in Sydney, om ultieme wraak te nemen.

Regie en cast


De regie van Extraction 2 was in handen van Sam Hargrave (Extraction) en Joe en Anthony Russo (Avengers: Endgame) zijn verantwoordelijk geweest voor het scenario.

Naast Hemsworth zien we in deze film onder andere Golshifteh Farahani (Niwemang) en Adam Bessa (Mosul) terug. Daniel Bernhardt (Atomic Blonde), Sinead Phelps (Carinval Row) en Tinatin Dalakishvili (Abigail) zijn onder meer ook toegevoegd aan de cast.

Eerste reacties


De film heeft na 170 beoordelingen van mensen die hem al gezien hebben een mooie 8.4/10 gekregen op IMDb. Een hele goede start voor Extraction 2. Op Rotten Tomatoes zien we na een handvol stemmen ook al een mooie 83% staan.

Streamen


Vanaf vrijdag 16 juni kan je dan eindelijk het vervolg op het eerste deel gaan streamen bij Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Hannibal' seizoen 4: Gaat de iconische serie terugkomen voor nog meer bloedstollende horror?
Series / Nieuws

'Hannibal' seizoen 4: Gaat de iconische serie terugkomen voor nog meer bloedstollende horror?

Als het aan de ster van de serie ligt is het puur een kwestie van enthousiaste makers vinden.

Het is een van die series die bij critici en publiek geliefd is, maar door de netwerken nooit echt de kans heeft gekregen om de massa's te bereiken. Het spannende Hannibal is met drie seizoenen definitief geëindigd. Of toch niet?

Hoofdrolspeler Mads Mikkelsen laat tijdens de première van Indiana Jones and the Dial of Destiny weten dat de mogelijkheid er is om een vierde seizoen te maken, mits de omstandigheden juist zijn.

Er is een kans


Hij vertelt hierover: "Er is altijd een kans… altijd een kans." Het gaat vooral om een goed thuis te vinden voor de show. "De tijd raakt wel een beetje op, we kunnen niet 20 jaar wachten, maar als binnen een paar jaar iemand een nieuw thuis vindt, zijn we er allemaal klaar voor."

De serie werd oorspronkelijk uitgezonden door televisienetwerk NBC en heeft in de loop van uitzenden nooit het grote massapubliek weten te bereiken. Critici liepen er echter mee weg, en de groep fans die het had waren ook lovend.

Eindigen met een cliffhanger


Wat vooral voor fans het einde nogal wrang maakte, was dat de seizoensfinale van seizoen drie werd afgesloten met een enorme cliffhanger. Iedereen moest weten wat er zou gebeuren.



Maar in plaats van dat de vragen van de kijkers beantwoord werden, kregen ze te horen dat het over en uit was voor de serie. Sinds de serie is verhuisd naar streamingdiensten wordt het op elke streamer ontzettend goed bekeken.

Misschien naar Peacock?


De maker van Hannibal, Bryan Fuller, is momenteel in samenwerking met streamingdienst Peacock voor een bewerking van de film Friday the 13th. Misschien dat hij het vierde seizoen bij Peacock kan onderbrengen.



Voorlopig is het dus nog even wachten. Maar als het aan Mads Mikkelsen ligt wordt er snel werk van gemaakt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.