'The Boys' acteur Anthony Starr ongerust over fans die de serie niet helemaal snappen

Homelander-acteur Anthony Starr bang voor de beslissingen van zijn fans.

Adrienne Koolen, 16-06-2023 11:04

Het gebeurt wel vaker dat de slechterik een hele groep mensen aanspreekt. Zo zijn er ook hele films gemaakt over bijvoorbeeld Maleficent of Cruella de Vil om hun menselijke en hun emotionele kant te benadrukken. Sommige slechteriken zijn echter niet gemaakt om van te houden.
The Boys speelt zich af in een wereld waar superhelden een alledaags fenomeen zijn. Deze superhelden zijn echter zo gecorrumpeerd door hun bekendheid dat ze vaak de mensen en de planeet in gevaar brengen.

Niet idealiseren

Antony Starr speelt Homelander in The Boys en zijn personage is complex. Hij is niet helemaal goed, maar hij is duidelijk een gelaagd personage.

Fans zijn Homelander echter gaan idealiseren en dit is volgens de acteur niet de bedoeling. Starr liet dit dan ook weten in een interview met de Los Angeles Times.


De plank volledig misslaan

De acteur liet weten dat er "iets heel vreemds gebeurd met [Homelander]. Hij is duidelijk geen goede vent, maar veel mensen zijn hem gaan idealiseren".

Het verbaasde Starr heel erg toen hij dit voor het eerst zag op Twitter en hij vindt dat fans die Homelander idealiseren "de plank volledig missen".

Bekijk hieronder een video over Homelander en stream The Boys op Prime Video.

Lees meer over: The Boys, Homelander, Anthony Starr

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix