search
Brute misdaad: de eerste beelden uit 'The Lincoln Lawyer' seizoen 2.1
Series / Trailer

Brute misdaad: de eerste beelden uit 'The Lincoln Lawyer' seizoen 2.1

De mobiele advocaat keert terug in een nieuw seizoen vol misdrijven.

Na de film (2011) met Matthew McConaughey kwam er ook een serie over de boekenreeks van Michael Connelly. David E. Kelley, maker van onder andere Boston Legal en Ally McBeal heeft met The Lincoln Lawyer een nieuwe hit te pakken.

Seizoen 1 kreeg prima kritieken en stond wereldwijd in de Netflix top 10. Binnenkort kunnen we het tweede seizoen bekijken, dat gesplitst wordt uitgezonden.

Van moord beschuldigd


In de totaal tien afleveringen van seizoen 2 zien we Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo) weer in actie. Vanaf de achterbank van zijn Lincoln neemt hij allerlei zaken aan.

Het nieuwste seizoen verfilmt het vierde boek uit de serie, The Fifth Witness. Lisa (Lana Parrilla) wordt gearresteerd voor moord. Zij roept Mickey's hulp in, terwijl de twee ook een romantische relatie hebben. Mickey en zijn team hebben met andere woorden genoeg te navigeren om deze zaak tot een goed einde te brengen.

De eerste helft van seizoen 2 van The Lincoln Lawyer kun je zien vanaf 6 juli op Netflix. De tweede helft start op 3 augustus.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen