search
Daar is ie: de trailer voor 'Berlín', de spin-off van 'La Casa de Papel'
Series / Trailer

Daar is ie: de trailer voor 'Berlín', de spin-off van 'La Casa de Papel'

Het plan is om 44 miljoen euro te stelen in slechts één middag.

Een van de succesvolste series van Netflix is het Spaanse La Casa de Papel alias Money Heist. De serie met drie seizoenen (vijf delen) werd in 2021 afgerond en krijgt dit jaar een spin-off rond een van de populairste personages: Berlín.

Berlin is een rol van acteur Pedro Alonso en het personage heet in het echt Andrés de Fonollosa. Hij is een ongeneeslijk zieke juwelendief en de onderbevelhebber en oudere broer van The Professor.

Berlin


De serie Berlín speelt zich af voor La Casa de Papel. We zien hoe Berlín in een dag $44 miljoen aan juwelen wil stelen middels een misdaad dat illusionisme bevat.

Berlin verzamelt een groep handlangers om zich heen, bestaande uit Kelia (Michelle Jenner), Damián (Tristán Ulloa), Cameron (Begoña Vargas), Bruce (Joel Sánchez) en Roi (Julio Peña Fernández).

December


Itziar Ituño en Najwa Nimri zijn ook te zien als hun La Casa de Papel-personages Raquel Murillo en Alicia Sierra en Berlin moet in december op Netflix verschijnen.Je kunt La Casa de Papel en de remake La Casa de Papel: Korea gewoon nog op Netflix kijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen