search
Hoe is het nu met die geliefde receptioniste 'Pam' uit 'The Office US'?
Series / Featured

Hoe is het nu met die geliefde receptioniste 'Pam' uit 'The Office US'?

Jenna Fischer speelde 'Pam Beesley' in 'The Office US'. Hoe is het nu met haar?

The Office US was een zeer succesvolle serie. De serie liep van 2005 tot 2013 en één van de meest in het oog springende rollen was die van receptioniste Pam Beesly, gespeeld door Jenna Fischer.

Het eerste seizoen van de Amerikaanse versie van The Office US ging in première in 2005. De sitcom was gebaseerd op de gelijknamige Britse serie, maar overtrof qua populariteit zo mogelijk haar Europese tegenhanger.

Pam Beesly


Pam is een receptioniste bij Dunder Mifflin Paper Company waar eigenlijk iedereen van houdt. In de serie promoveert ze tot verkoopster en later tot kantooradministrateur.

Ze krijgt in de serie uiteindelijk -na veel geflirt over een weer- een relatie met Jim waarmee ze uiteindelijk twee kinderen krijgt.

Bekijk op instagram



Jenna Fischer


Na The Office US verscheen Fischer in een groot aantal films, zoals Hall Pass, Blades of Glory met Will Ferrell, in Solitary Man met Michael Douglas en Susan Sarandon, en in The Promotion met Seann William Scott. Verder speelde ze ook in de serie You, Me and the Apocalypse, The 15:17 to Paris en The Guest.

In 2019 lanceerde ze The Office Ladies-podcast met haar co-ster uit de serie, Angela Kinsey. Actrices kijken naar afleveringen van The Office US en halen herinneringen op aan grappige verhalen achter de schermen.

Persoonlijk leven


Fischer was vroeger getrouwd met scenarioschrijver James Gunn. In 2008 is ze van hem gescheiden. In 2010 trouwde ze met scenarioschrijver Lee Kirk met wie ze inmiddels een zoon en een dochter heeft.

Fischer zet zich erg in voor dierenwelzijn en is in dat kader betrokken bij de dierenorganisaties 'Kitten Rescue' en 'Rescue Rover'.

Kijk de serie hier op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen