search
'Bridgerton'-ster onthult de meest onverwachte hint over seizoen 3 tot nu toe
Series / Nieuws

'Bridgerton'-ster onthult de meest onverwachte hint over seizoen 3 tot nu toe

Niet alleen harten worden gebroken in het nieuwe seizoen van 'Bridgerton'...

Helaas voor fans is er al een hele tijd niks bekendgemaakt over seizoen 3 van Bridgerton. Dit is normaal voor de serie, waarbij de informatie meestal tot aan de première geheim wordt gehouden. Maar gelukkig heeft een van de castleden nu toch een kleine hint gegeven.

Tijdens het TUDUM-event van Netflix afgelopen zaterdag is er enorm veel nieuws gedeeld over aankomende series. Daarbij zat ook wat informatie over het nieuwe seizoen van Bridgerton.

Meubelstuk gebroken


Nicola Coughlan speelt de rol van Penelope Featherington, die in het aankomende derde seizoen een van de hoofdrollen zal spelen. Zij kreeg tijdens het TUDUM-evenement de meeste vragen van nieuwsgierige fans en moest erg creatief en voorzichtig zijn met haar antwoorden.

Daardoor kregen fans een wel heel onverwachte hint. Op de vraag welke spoilers ze zou kunnen geven zonder het seizoen te verpesten, onthulde de actrice dat zij en Luke Newton, die Colin Bridgerton speelt, een meubelstuk hebben gebroken tijdens het filmen.

Ongeluk?


Hoewel de actrice verder niet verder op het onderwerp in ging, kunnen de meeste fans al wel raden wat voor soort scène dit gaat zijn. Of het kapotte meubilair deel uitmaakte van het script of dat het een simpel ongeluk was, zullen we moeten afwachten.



De releasedatum van Bridgerton seizoen 3 is nog niet bekendgemaakt. Bekijk tot die tijd de prequel Queen Charlotte of de vorige seizoenen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen