search
Komt er dan eindelijk een hereniging tussen Morgan en Rick in 'The Walking Dead'?
Series / Interview

Komt er dan eindelijk een hereniging tussen Morgan en Rick in 'The Walking Dead'?

Het is al een hele tijd geleden dat Morgan en Rick samen waren, maar komen ze nu eindelijk weer bij elkaar?

Lennie James, bekend van zijn rol in Fear the Walking Dead, bespreekt de mogelijkheid van een hereniging tussen Morgan Jones en Rick Grimes in de wereld van The Walking Dead.

In de laatste aflevering van Fear the Walking Dead hebben we namelijk kunnen zien dat Morgan samen met zijn dochter op weg was naar de Alexandria Safe-Zone om Rick op te sporen.

Hereniging op komst?


In een recent interview met Entertainment Weekly heeft James laten weten dat er absoluut een kans bestaat dat Morgan en Rick elkaar weer kunnen ontmoeten.



Daarnaast liet hij doorschemeren dat hij erg uitkijkt naar de ontmoetingen van Morgan met andere belangrijke personages in toekomstige afleveringen van The Walking Dead. Bekijk zijn uitspraak hieronder.

De kans bestaat


"Morgan is wel vaker in één richting vertrokken en uiteindelijk ergens anders terechtgekomen, dus wie weet?" Begon James. "Hij heeft een bericht achtergelaten voor Rick, maar hij zou daarbuiten kunnen rondzwerven en Daryl, Maggie of zelfs Negan tegenkomen…"

Daarna zei hij: "Of misschien komt hij geen van hen tegen en brengt hij zijn dagen gewoon door met zijn kind, terwijl ze samen door de apocalyps wandelen!"

Hij sloot af met: "Het enige wat ik kan zeggen, is dat dit hoofdstuk van Morgan's verhaal voorbij is, en het is mij een genoegen en een eer om mezelf te rekenen tot de geweldige cast, crew en verhalenvertellers die FTWD tot leven brengen."



Stream alle afleveringen van Fear the Walking Dead op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen