search
'Een Moord Kost Meer Levens' van Peter R. de Vries komt tot leven in nieuwe spannende serie op Videoland
Series / Nieuws

'Een Moord Kost Meer Levens' van Peter R. de Vries komt tot leven in nieuwe spannende serie op Videoland

Monic Hendrickx en Melody Klaver zijn onder andere in de serie te zien.

Onlangs is de nieuwste Videoland-serie aangekondigd over een speciaal onderwerp: het boek van Peter R. de Vries Een Moord Kost Meer Levens. Ook de cast is bekendgemaakt, waaronder Chris Peters, Jacob Derwig, Melody Klaver en Monic Hendrickx.

Het boek van Peter R. de Vries is geschreven in 1994 door de misdaadverslaggever en vertelt over het tragische leven van Paul Spruit.

Plot


Het bestaan van de familie Spruit is voor eeuwig verstoord wanneer de vader van Paul wordt opgepakt wegens de moord op twee kinderen. De situatie wordt alleen maar erger wanneer een ex van Pauls moeder intrekt.

De man blijkt losse handjes te hebben, waardoor Paul op een zeker moment het recht in eigen hand neemt en zijn stiefvader vermoordt. Zo vader, zo zoon, blijkt op gruwelijke wijze. Het is de bron van enkel nog meer rampspoed voor de familie.

Rollen


Door RTL werd eerder al gedeeld dat Chris Peters de rol van Paul op zich zal nemen. Jacob Derwig speelt diens vader Gerard.

Voor Monic Hendrickx en Melody Klaver is nog niet duidelijk wie zij zullen spelen. Logischerwijs zou Hendricx de moeder van het gezin spelen, maar daar is nog geen zekerheid over.

Release


De verwachting is dat de serie zal uitkomen in het najaar bij Videoland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen