search
Salma Hayek over het walgelijke moment in haar aflevering van 'Black Mirror'
Series / Nieuws

Salma Hayek over het walgelijke moment in haar aflevering van 'Black Mirror'

Salma Hayek twijfelde erg nadat zij het script las van aflevering van 'Black Mirror'.

Er is momenteel ene hoop te doen om het nieuwe zesde seizoen van Black Mirror. Een aantal wereldberoemde acteurs in te zien in dit zesde seizoen, zoals: Aaron Paul, Josh Hartnett, Michael Cera, Kate Mara, John Hannah, Daniel Portman, Zazie Beetz en natuurlijk Salma Hayek.

In de eerste aflevering van het seizoen, 'Joan Is Awful', speelt Hayek een komische en uitvergrote versie van zichzelf. Joan, de hoofdpersoon van het verhaal gespeeld door Annie Murphy, ontdekt dat Streamberry, de fictieve versie van Netflix, een met AI gecreëerde show is begonnen die is gebaseerd op haar leven en waarin Hayek haar speelt.

Samen de strijd aan


Nadat de boel flink uit de hand loopt, zoeken de vrouwen elkaar op en proberen zij samen om de serie te beëindigen.

Aan Radio Times vertelde Salma Hayek dat ze twijfelde om aan de aflevering deel te nemen: "Er zijn zoveel dingen in het script die me hebben geschokt," zei de actrice.
Bekijk op instagram


Het grote moment


Ze doelt hierbij op de scéne waar de geacteerde Hayek in de aflevering ook op aanslaat. "Er is één groot moment waar ik vrede mee moest vinden en dat me deed afvragen: 'Wil ik dit echt doen? Krijg ik problemen?'"

"Ik kreeg de mogelijkheid om de vooroordelen die mensen over mij hebben te laten onderzoeken en zelfspot te gebruiken," vervolgde Hayek. "Het is alsof ik een alter ego heb gecreëerd waarin ik de meest walgelijke, groteske dingen kan doen die ik in het echte leven nooit zou doen. En toestemming krijg om dat te doen."



Kijk de serie hier op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen