search
'Ahsoka' dient tevens als vijfde seizoen van 'Star Wars: Rebels'
Series / Nieuws

'Ahsoka' dient tevens als vijfde seizoen van 'Star Wars: Rebels'

Bedenker Dave Filoni heeft officieel bevestigd dat de live-action serie ook onderdeel uitmaakt van de bejubelde animatieserie.

De in augustus te verschijnen Star Wars-serie Ahsoka wordt officieel omschreven als Star Wars: Rebels seizoen 5. Lees er hieronder meer over.

Hoewel animatieserie Star Wars: Rebels eindigde met seizoen 4, waren er een hoop losse eindjes die in een vijfde seizoen aan elkaar geknoopt zouden kunnen worden. Dat kwam er echter nooit van.

Losse eindjes


Maar nu is er dus de live-action serie Ahsoka, die de kans om dit recht te zetten, zal benutten.

Hoofdrolspeler Rosario Dawson liet het volgende erover kwijt tijdens een interview met Total Film:

"Het is soms lastig om bij dingen die je online leest te bepalen of het feit of (fan)fictie is. Maar ik weet vrij zeker dat Dave Filoni heeft gezegd dat dit min of meer het vijfde seizoen van Rebels is.

Dus het is gaaf dat we verder kunnen gaan met de personages die zo'n rijke geschiedenis hebben. Ahsoka heeft een duidelijke missie om achter Thrawn aan te gaan en gelooft er heilig in dat hij nog leeft. En dan is er natuurlijk nog de geschiedenis die ze heeft met Ezra."

Speculatie niet langer nodig


Dawsons opmerkingen bevestigen wat al wordt gespeculeerd sinds we Ahsoka Tano voor het eerst in live-action vorm zagen in The Mandalorian seizoen 2.

Ahsoka is vanaf 23 augustus a.s. te streamen via Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen