search
Matthew McConaughey in 'The Last of Us'?
Series / Nieuws

Matthew McConaughey in 'The Last of Us'?

De rol van Joel ging naar Pedro Pascal, maar er waren destijds kapers op de kust.

De rol van Joel in de populaire serie The Last of Us is voor Pedro Pascal. Die speelt het personage zo natuurlijk en goed dat we ons niet kunnen voorstellen dat iemand anders deze rol zou spelen. Toch scheelde dat niet veel.

Nadat er een aantal jaar geleden werd aangekondigd dat The Last of Us, een veelgeprezen videogame uit 2013, een tv-serie zou krijgen, hielden de fans van de game hun adem in. Een geslaagde adaptatie van een game was er in de televisiewereld eigenlijk nog niet geweest en wie zou toch de hoofdrollen op zich nemen.

Enige discussie


De aankondiging dat Pedro Pascal de rol van Joel zou spelen leidde destijds tot wat lichte discussie, veel mensen vonden dit perfect maar er waren ook fans die dit minder zagen zitten. Zodra de eerste aflevering werd uitgezonden, nam het aantal mensen dat sceptisch was over de acteur echter aanzienlijk af, aangezien Pascal de rol meer dan uitstekend invulde.
Bekijk op instagram

Craig Mazin, showrunner, onthulde recentelijk dat het allemaal anders had kunnen lopen. Ook Mahershala Ali en Matthew McConaughey waren mogelijke keuzes. Mc Conaughey was wel daadwerkelijk met de showrunners in gesprek geweest, maar dat is uiteindelijk niet rond gekomen.

McConaughey


McConaughey zal ongetwijfeld een geloofwaardige Joel hebben neer kunnen zetten, maar we kunnen ons eigenlijk niet voorstellen dat hij het beter zou hebben gedaan dan Pascal.

Kijk de serie op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen