search
Dit fanfavoriet 'The White Lotus'-personage wees de rol bijna af
Series / Nieuws

Dit fanfavoriet 'The White Lotus'-personage wees de rol bijna af

The White Lotus is stiekem best wel een grote hit geworden voor HBO, maar deze actrice wees haar rol bijna af.

De eerste twee seizoenen van The White Lotus zijn een vrij groot succes gebleken voor HBO Max. De cast bestaat uit een aantal gevestigde namen en een aantal nieuwkomers.

Eén van de bekendste castleden - en tevens een van de weinigen die we in beide seizoenen zagen - is Jennifer Coolidge. Maar schijnbaar scheelde het niet veel, of we hadden haar helemaal niet in de serie gezien!

Jennifer Coolidge in The White Lotus


In The White Lotus speelt Coolidge het opmerkelijke personage Tanya McQuoid-Hunt, een rijke vrouw met een hoop persoonlijke problemen die goed naar voren komen in beide seizoenen.

Hoewel sommige fans zich vreselijk irriteren aan Tanya, is ze onder de meeste kijkers een fanfavoriet personage geworden. Maar nu blijkt dat ze er bijna dus niet in te zien was:

"[The White Lotus-maker] Mike [White] en ik gingen nog een show doen, die door veel mensen was afgewezen, en hij zei dat hij [zijn volgende] show ging schrijven over rijke mensen op vakantie, maar ik heb er nooit meer iets over gehoord."

"We waren ongeveer zes maanden onderweg met COVID, en ik zat opgesloten in mijn huis in New Orleans, gewoon deze vegetarische pizza's. Een goede vriend en ik aten er twee bij het ontbijt, twee bij de lunch en twee bij het avondeten."

"Het was COVID, niemand wist dat ik zou worden gebeld: 'Hé Jennifer, mijn show kreeg groen licht, laten we het gaan doen. En het zal allemaal op een strand zijn in badpakken!' Dus ik had zoiets van 'Nee, ik doe dit niet', maar ik vertelde Mike niet dat ik het niet deed. Ik zei alleen: 'Oh, dat is zo aardig, Mike. God, gefeliciteerd.'"

"Ik denk dat dit veel gebeurt met actrices. Je zit je hele leven te b**chen dat je nooit de rol van je dromen hebt gekregen, en als het dan zover is, denk je: 'Ja, ik doe het niet. Ik heb een heleboel pizza gegeten.' Je kunt het verpesten'. En godzijdank heb ik een bestie die mijn bullcrap heeft opgemerkt. Ze wist precies wat ik aan het doen was, en ze zei: 'Je bent een idioot. Ik ga je dit niet laten doen.'"

Ze twijfelde dus eerst, maar besloot uiteindelijk toch maar de rol te accepteren. En daar zijn we dankbaar voor!The White Lotus seizoen 3


The White Lotus seizoen 3 is momenteel al in ontwikkeling voor HBO Max. De verwachting is dat het niet dit jaar nog zal verschijnen. Waar we voor dit komende seizoen naartoe gaan weten we nog niet, hoewel geruchten gaan dat we naar Japan op vakantie gaan.

Dat zal wel weer een groot spektakel worden! We gaan het zien, hopelijk in 2024, op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen