search
Zo vaak zien we dit 'The Boys'-personage in seizoen 4

Zo vaak zien we dit 'The Boys'-personage in seizoen 4

The Boys-acteur Simon Pegg heeft onthuld in hoeveel afleveringen we hem gaan zien in het vierde seizoen van de serie.

Niels Arts
Wie herinnert zich de vader van het The Boys-personage Hughie Campbell nog? Hij keert terug voor het vierde seizoen, en lees hier hoe vaak we hem gaan zien.

Hugh Campbell verscheen meermaals in seizoen 1, maar bleef volledig weg uit het tweede seizoen en we hoorden hem alleen via een video call in seizoen 3. Maar in seizoen 4 keert hij terug, en niet voor een eenmalige cameo!

Simon Pegg in The Boys seizoen 4


Simon Pegg kondigde eerder al aan dat hij terugkeert om de vader van Hughie te spelen in The Boys seizoen 4, en het schijnt dat we ook zijn ex-vrouw en Hughies moeder gaan zien.

Vergeleken met de vorige twee seizoenen is er dus een grotere rol weggelegd voor de familie Campbell. In een recent interview met Collider gaf Pegg weg in hoeveel afleveringen we hem gaan zien van The Boys seizoen 4:

"Ik ben in ongeveer vier afleveringen, en het was een genot om terug te zijn. Het is een geweldige crew. Het is een geweldig stel mensen, en die show is zo ziek als iets!Wanneer verschijnt The Boys seizoen 4?


Het filmen van The Boys seizoen 4 is al afgerond. Nu wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de CGI en special effects, waardoor het nog wel even duurt voordat het eindproduct klaar is.

Wanneer The Boys seizoen 4 dan verschijnt op Prime Video, is nog niet bekend. Hopelijk dit jaar nog, maar we gaan het zien.Aanbevolen artikelen