search

Ons nieuws van vrijdag 23 juni 2023

Deze 'House of the Dragon'-ster deed op een wel heel aparte manier auditie
Series / Nieuws

Deze 'House of the Dragon'-ster deed op een wel heel aparte manier auditie

Audities tijdens de pandemie waren uiteraard nogal een uitdaging voor acteurs.

Emma D'Arcy werd in 2022 bijna van de ene op de andere dag een begrip, dankzij hun rol als Rhaenyra Targaryen in de HBO-serie House of the Dragon. D'Arcy verscheen pas in de tweede helft van het eerste seizoen, maar hun impact was enorm. De acteur kreeg de rol echter niet zomaar.

Tijdens een interview met The Hollywood Reporter besprak D'Arcy de intense en langdurige auditierondes die leidden tot het binnenhalen van de rol: "Ik heb een lijst met voor- en nadelen geschreven tijdens het auditieproces".

Tijdens de pandemie


"De grootste op de lijst met nadelen was het verlies van anonimiteit, maar waarschijnlijk was dat een manier om zelfhaat op te schrijven of zoiets. Daarna deed ik drie maanden [via zelftapes] auditie tijdens de pandemie nadat ik een jaar aan werk had verloren, dus in sommige opzichten denk ik dat ik geen keus had", vervolgt de acteur.

"Halverwege het proces belde de toenmalige showrunner, Miguel Sapochnik, om me te vragen of ik een pruik bezat. Een fatsoenlijk persoon zou een haarstylist om advies hebben gevraagd. Ik had een zak haar in mijn kleur van een andere baan, en ik en mijn partner hebben het letterlijk op mijn hoofd geplakt, wat ongeveer twee uur duurde elke keer dat ik het zelf opnam".

Vier uur


Na al die tape-audities moest D'Arcy deelnemen aan een vier uur durende persoonlijke auditie, wat waarschijnlijk nog zenuwslopender was dan het opnemen van de tapes:"Aan het einde daarvan deed ik een persoonlijke auditie van vier uur, en toen hoorde ik niets. Ik heb het gevoel dat ik aan het einde van drie maanden elke scène in de serie had opgenomen. Omdat ze een risico namen, denk ik, omdat ik geen publiek zou meebrengen".

Verschrikkelijk


"Ik herinner me gewoon dat het prima was voor een tijdje en daarna werd het verschrikkelijk. En na een paar uur zeiden ze: 'Geweldig, je kunt naar huis gaan en dronken worden, we nemen contact met je op.' Toen kwam Miguel achter me staan, legde zijn handen op mijn schouders en zei: 'Kunnen we er nog een doen?'".House of the Dragon is te bekijken op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'Star Trek 4' beter vervangen kan worden door een 'Picard'-film
Series / Nieuws

Waarom 'Star Trek 4' beter vervangen kan worden door een 'Picard'-film

De ontwikkeling van 'Star Trek 4' gaat alles behalve soepel, terwijl een 'Picard'-film een gegarandeerd succes zou zijn.

De serie Star Trek: Picard was een enorm succes. Helaas is de serie inmiddels ten einde gekomen, waardoor er in het universum weer op andere projecten gefocust moet worden. Een Picard-film zou echter een veel beter idee zijn dan de plannen die nu op de baan liggen.

Er wordt momenteel gewerkt aan een Star Trek 4-project, maar de ontwikkeling daarvan verloopt nogal onrustig. De vierde door JJ Abrams geproduceerde Star Trek-film stond oorspronkelijk gepland voor december 2023, maar verdween prompt uit Paramounts reeks van aankomende releases.

Epiloog


Aan het project zijn verschillende namen gekoppeld geweest, waaronder die van schrijver-regisseur Quentin Tarantino en acteur Chris Hemsworth. Maar tot op heden moet er nog een werkbare versie van de film ontwikkeld worden.

Ondertussen heeft Patrick Stewart in een interview met IndieWire onthuld dat hij graag een Picard-film zou opnemen. Deze zou volgens hem als epiloog moeten dienen voor het enorm succesvolle derde seizoen. Zonder verdere updates over Star Trek 4, en gezien de populariteit van Picard, zou dit filmidee perfect kunnen zijn voor de franchise.

Streaming is een probleem


Star Trek: The Next Generation is op het moment het sterkste merk binnen de franchise. Om hiervan te profiteren met een vierde seizoen van Picard zou een vergissing kunnen zijn, maar een film van twee uur is een gemakkelijker vooruitzicht als het gaat om het vertellen van een verhaal.De streaming renaissance van Star Trek vormt een groot probleem voor Star Trek 4, aangezien de film zijn eigen Kirk, Spock en Uhura heeft die verschijnen in Star Trek: Strange New Worlds. Strange New Worlds heeft de franchise uitgebreid door de visuele stijl uit de jaren 60 terug te brengen en het verhaal tegelijkertijd up-to-date te houden.

Terug naar het grote scherm


De serie doet nu eigenlijk wat de films van JJ Abrams voor het eerst deden in de jaren 2000, waardoor het moeilijk is om te zien waar deze films nog passen in de franchise. Een Picard-film zou een goede manier zijn om de franchise alsnog terug naar het grote scherm te brengen.Picard en Strange New Worlds zijn te zien op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Disney+-serie 'The Full Monty'
Recensie

Recensie Disney+-serie 'The Full Monty'

Nostalgie en nieuwe gezichten in een vervolg dat vijfentwintig jaar op zich heeft laten wachten.

Regie: Andrew Chaplin, Catherine Morshead | Cast: Robert Carlyle (Gaz), Mark Addy (Dave), Paul Barber (Horse), Steve Huison (Lomper), Paul Clayton (Dennis), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 38-54 minuten | Jaar: 2023

The Full Monty biedt een nostalgische hereniging met de geliefde personages uit de gelijknamige film, maar slaagt er niet altijd in om de magie daarvan te evenaren. Ondanks enkele vermakelijke momenten en een diepgewortelde genegenheid voor de personages mist deze serie de scherpte en eenvoud van zijn voorganger. Het is een aangename maar weinig gedenkwaardige reünie. Na een paar aflevering stelt menig kijker zich waarschijnlijk de vraag: "Waarom nu?" En waarschijnlijk ook: "Waarom überhaupt?"

Geschreven door Alice Nutter en Simon Beaufoy, die ook verantwoordelijk was voor het scenario voor de film, poogt deze serie het succes van de oorspronkelijke film te evenaren, maar helaas laat de uitvoering veel te wensen over. Hoewel er af en toe momenten zijn die raken, slaagt het geheel er niet in hetzelfde gevoel op te brengen als de film. Een echt meeslepend verhaal zit er ditmaal niet in.

Het is aan de terugkerende castleden om het verhaal te dragen. Robert Carlyle voorziet het hoofdpersonage Gaz wederom van enige komische en dramatische flair, maar het gebrek aan focus, resulteert in een onsamenhangend en doelloos verhaal. Ook Paul Barber als Horse kan niet zijn volle potentieel benutten, vanwege een slecht uitgewerkte verhaallijn. De verhaallijnen van de andere personages voelen geforceerd en overbodig aan, waardoor kijkers zich zullen afvragen waarom juist deze personages zijn gekozen om nog eens opnieuw te bezoeken, ruim vijfentwintig jaar nadat we ze voor het eerst zagen.

Ondanks nobele bedoelingen om relevante maatschappelijke problemen aan te pakken, zoals ondergefinancierde scholen en de strijd van de arbeidersklasse, slaagt The Full Monty er niet in om zijn thema's effectief te behandelen. De pogingen om problemen aan te kaarten voelen vaak oppervlakkig, waarbij bijrolpersonages worden gereduceerd tot symbolen of leermomenten. De introductie van nieuwe personages maakt het verhaal alleen maar verwarrender en verzwakt de impact van het oorspronkelijke ensemble.

The Full Monty mag dan momenten van warmte en kameraadschap tussen de personages hebben, maar deze worden overschaduwd door het gebrek aan richting en het onvermogen om los te komen van de beperkingen van nostalgie. In plaats van een fris en boeiend verhaal te bieden dat zich afspeelt in het hedendaagse Noord-Engeland, vertrouwt de serie op de bekendheid van de oorspronkelijke film en leunt op weinig subtiele verwijzingen, met als resultaat een oppervlakkige en inspiratieloze kijkervaring.

★★☆☆☆

The Full Monty is te zien bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zo vaak zien we dit 'The Boys'-personage in seizoen 4
Series / Nieuws

Zo vaak zien we dit 'The Boys'-personage in seizoen 4

The Boys-acteur Simon Pegg heeft onthuld in hoeveel afleveringen we hem gaan zien in het vierde seizoen van de serie.

Wie herinnert zich de vader van het The Boys-personage Hughie Campbell nog? Hij keert terug voor het vierde seizoen, en lees hier hoe vaak we hem gaan zien.

Hugh Campbell verscheen meermaals in seizoen 1, maar bleef volledig weg uit het tweede seizoen en we hoorden hem alleen via een video call in seizoen 3. Maar in seizoen 4 keert hij terug, en niet voor een eenmalige cameo!

Simon Pegg in The Boys seizoen 4


Simon Pegg kondigde eerder al aan dat hij terugkeert om de vader van Hughie te spelen in The Boys seizoen 4, en het schijnt dat we ook zijn ex-vrouw en Hughies moeder gaan zien.

Vergeleken met de vorige twee seizoenen is er dus een grotere rol weggelegd voor de familie Campbell. In een recent interview met Collider gaf Pegg weg in hoeveel afleveringen we hem gaan zien van The Boys seizoen 4:

"Ik ben in ongeveer vier afleveringen, en het was een genot om terug te zijn. Het is een geweldige crew. Het is een geweldig stel mensen, en die show is zo ziek als iets!Wanneer verschijnt The Boys seizoen 4?


Het filmen van The Boys seizoen 4 is al afgerond. Nu wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de CGI en special effects, waardoor het nog wel even duurt voordat het eindproduct klaar is.

Wanneer The Boys seizoen 4 dan verschijnt op Prime Video, is nog niet bekend. Hopelijk dit jaar nog, maar we gaan het zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit fanfavoriet 'The White Lotus'-personage wees de rol bijna af
Series / Nieuws

Dit fanfavoriet 'The White Lotus'-personage wees de rol bijna af

The White Lotus is stiekem best wel een grote hit geworden voor HBO, maar deze actrice wees haar rol bijna af.

De eerste twee seizoenen van The White Lotus zijn een vrij groot succes gebleken voor HBO Max. De cast bestaat uit een aantal gevestigde namen en een aantal nieuwkomers.

Eén van de bekendste castleden - en tevens een van de weinigen die we in beide seizoenen zagen - is Jennifer Coolidge. Maar schijnbaar scheelde het niet veel, of we hadden haar helemaal niet in de serie gezien!

Jennifer Coolidge in The White Lotus


In The White Lotus speelt Coolidge het opmerkelijke personage Tanya McQuoid-Hunt, een rijke vrouw met een hoop persoonlijke problemen die goed naar voren komen in beide seizoenen.

Hoewel sommige fans zich vreselijk irriteren aan Tanya, is ze onder de meeste kijkers een fanfavoriet personage geworden. Maar nu blijkt dat ze er bijna dus niet in te zien was:

"[The White Lotus-maker] Mike [White] en ik gingen nog een show doen, die door veel mensen was afgewezen, en hij zei dat hij [zijn volgende] show ging schrijven over rijke mensen op vakantie, maar ik heb er nooit meer iets over gehoord."

"We waren ongeveer zes maanden onderweg met COVID, en ik zat opgesloten in mijn huis in New Orleans, gewoon deze vegetarische pizza's. Een goede vriend en ik aten er twee bij het ontbijt, twee bij de lunch en twee bij het avondeten."

"Het was COVID, niemand wist dat ik zou worden gebeld: 'Hé Jennifer, mijn show kreeg groen licht, laten we het gaan doen. En het zal allemaal op een strand zijn in badpakken!' Dus ik had zoiets van 'Nee, ik doe dit niet', maar ik vertelde Mike niet dat ik het niet deed. Ik zei alleen: 'Oh, dat is zo aardig, Mike. God, gefeliciteerd.'"

"Ik denk dat dit veel gebeurt met actrices. Je zit je hele leven te b**chen dat je nooit de rol van je dromen hebt gekregen, en als het dan zover is, denk je: 'Ja, ik doe het niet. Ik heb een heleboel pizza gegeten.' Je kunt het verpesten'. En godzijdank heb ik een bestie die mijn bullcrap heeft opgemerkt. Ze wist precies wat ik aan het doen was, en ze zei: 'Je bent een idioot. Ik ga je dit niet laten doen.'"

Ze twijfelde dus eerst, maar besloot uiteindelijk toch maar de rol te accepteren. En daar zijn we dankbaar voor!The White Lotus seizoen 3


The White Lotus seizoen 3 is momenteel al in ontwikkeling voor HBO Max. De verwachting is dat het niet dit jaar nog zal verschijnen. Waar we voor dit komende seizoen naartoe gaan weten we nog niet, hoewel geruchten gaan dat we naar Japan op vakantie gaan.

Dat zal wel weer een groot spektakel worden! We gaan het zien, hopelijk in 2024, op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat is er nu eigenlijk mis met het nieuwe seizoen van 'Black Mirror'?
Series / Nieuws

Wat is er nu eigenlijk mis met het nieuwe seizoen van 'Black Mirror'?

Er is best de nodige kritiek op het nieuwe seizoen van 'Black Mirror'.

Het nieuwe en zesde seizoen van Black Mirror kan lang niet iedereen bekoren. Het vijfde seizoen kwam tot ons in 2019 en men heeft dus heel wat tijd gehad om (slechts) vijf nieuwe afleveringen te maken. De verwachtingen voor het zesde seizoen van de serie van scenarioschrijver Charlie Brooker waren dan ook erg hoog gespannen.

De serie staat erom bekend dat iedere aflevering een op zichzelf staand verhaal is, dat altijd dystopisch en technologie-gerelateerd is. In het begin van de reeks waren fans laaiend enthousiast vanwege het duistere en onbeschaamd karakter van de afleveringen.

Verwarring en angst


Charlie Brooker speelde in de eerste seizoenen zeker niet op safe en welhaast elke aflevering liet de kijker achter in een staat van verwarring en angst. In de afgelopen seizoenen is Black Mirror echter luchthartiger en ironischer geworden, tot ergernis van de oude fans van de serie.

De laagst gewaardeerde aflevering van het huidige seizoen, 'Mazey Day', bleek bijvoorbeeld een enorme teleurstelling voor de fans te zijn, omdat mensen beweerden dat de film Nightcrawler het thema paparazzi al behandelde en het veel beter deed dan Brooker.Ingeboet


Black Mirror lijkt volgens de critici dus steeds minder gedurfd te zijn en heeft flink ingeboet qua originaliteit.

Zelf ervaren wat jij van het nieuwste seizoen vindt? Kijk de serie hier op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit moet je echt even zien: AI verandert 'Game of Thrones' in een waanzinnige Italiaanse maffiafilm
Series / Nieuws

Dit moet je echt even zien: AI verandert 'Game of Thrones' in een waanzinnige Italiaanse maffiafilm

Dit filmpje moet je echt even zien. 'GOT' maar dan opgediend als maffiafilm!

Onlangs dook deze zeer bekijkenswaardige bewerking van Game of Thrones op, op YouTube. Onze favoriete serie bewerkt tot een Italiaanse maffiafilm. De AI weet er echt wat moois van te maken.

Je zal ongetwijfeld al de nodige AI-aanpassingen langs hebben zien komen, maar we raden je echt aan deze toch echt even te bekijken.

Italië


Met behulp van AI geeft de video een nieuwe voorstelling van de GOT-personages alsof ze in de jaren 70-80 in Italië zijn. De maffia-setting blijkt uitstekend te passen!

Ook de namen van de personages zijn aangepast. Prachtige namen als Nazario Stracci, Giovanni Stracci, Arianna Stracci, Silvia Stracci, Tirone Lancastri, Varrone, Giacomo Lancastri, Circe Lancastri en anderen.


IJzeren troon?


Het filmpje is zo leuk dat je bijna zou hopen dat er echt een Italiaanse mafia-variant komt. In plaats van de IJzeren troon gaat het om de stoel van de Don en in plaats van dappere ridders hebben we keiharde gangsters die vechten om macht en controle.

Kijk Game of Thrones op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Emma D'Arcy van 'House of the Dragon' over virale Negroni meme en de impact die deze had op hun dagelijks leven
Series / Nieuws

Emma D'Arcy van 'House of the Dragon' over virale Negroni meme en de impact die deze had op hun dagelijks leven

Emma D'Arcy onthuld wat voor impact hun virale meme heeft gehad op hun dagelijks leven.

House of the Dragon was kort na de première al meteen een mega grote hit. Een opvallend moment rondom de serie was een interview met Emma D’Arcy en Olivia Cooke.

De twee hadden vorig jaar een interview met Max waarin ze elkaar vragen gingen stellen. Op een gegeven moment vroeg Cooke aan D’Arcy wat hun favoriete drankje was en D’Arcy’s antwoord ging binnen de kortste keren viraal.

Een Negroni


D’Arcy reageerde dat hun favoriete drankje een Negroni Sbagliato is. Met wat prosecco erin, natuurlijk.Dit antwoord werd al heel snel een meme, die overal op het internet te vinden was.

Terugblik op dit moment


In een rondetafelgesprek met The Hollywood Reporter onthulde D’Arcy dat er heel veel Negroni Sbagliato-componenten naar hen toegestuurd zijn. De acteur gaf ook aan dat die na deze meme liever een ander drankje drinkt.

Bekijk hieronder het interview en stream House of the Dragon op HBO MAX.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Emilia Clark helpt 'House of the Dragon'-ster uit een moeilijke situatie met goed advies
Series / Nieuws

Emilia Clark helpt 'House of the Dragon'-ster uit een moeilijke situatie met goed advies

Emilia Clarke stond meteen klaar voor Emma D'Arcy toen ze begon met House of the Dragon.

Emma D’Arcy was aan het eind van het eerste seizoen van House of the Dragon al snel het nieuwe gezicht geworden in het Game of Thrones-universum. Gelukkig kon Emilia Clarke de acteur helpen met goed advies.

D’Arcy speelt Rhaenyra Targaryen, een afstammeling van Emilia Clarke's personage Daenerys Targaryen. De twee personages komen in zowel hun uiterlijk overeen als hun leiderschap.

Vergelijken


Het duurde dan ook niet lang voordat fans de twee personages en acteurs begonnen te vergelijken. Clarke schoot D’Arcy echter te hulp met advies dat de acteur met beide handen heeft aangenomen.

In een rondetafelgesprek met The Hollywood Reporter vertelde D’Arcy dat die een gesprek heeft gehad met Clarke voordat ze begonnen te filmen.

Goed advies


D’Arcy onthult dat Clarke hen "heel veel dingen" heeft verteld die heel erg geholpen hebben. De acteur wilde dit advies echter niet delen met het publiek en voor henzelf houden.

Bekijk hieronder de trailer en stream House of the Dragon op HBO MAX.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een dieptepunt voor Marvel: 'Secret Invasion' faalt in de ogen van critici op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

Een dieptepunt voor Marvel: 'Secret Invasion' faalt in de ogen van critici op Rotten Tomatoes

Waar heeft Secret Inasion deze lage score op Rotten Tomatoes aan te danken?

De nieuwe Marvel-serie Secret Invasion heeft afgelopen week al onder vuur gelegen vanwege de A.I. intro. Nu hun score op Rotten Tomatoes bekend is, heeft de serie echter wel grotere problemen.

Al met al is de score niet heel erg slecht. Critici geven de serie een 63%, maar dit is wel beduidend lager dan andere Marvel projecten. Hoe komt dit dan?

Een laag tempo


De MCU staat natuurlijk bekend om de grote superhelden en dit betekent snelle acties en veel drama. Al vanaf het begin beloofde Secret Invasion een meer realistische kijk op het universum te geven.Dit resulteerde in een lager tempo dan iedereen van Marvel is gewend. Dit had een mooie balans kunnen vormen met alle andere series en films, maar helaas slaat Secret Invasion de plank mis.

Actie valt tegen


Daarnaast valt de actie tegen. Marvel heeft al eerder bewezen dat ze vette actiescènes kunnen maken, maar hier is niets van terug te zien in Secret Invasion.

Bekijk hieronder een interview met de cast en stream Secret Invasion op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe de serie 'Lost' je met een enkele scène helemaal weet te veroveren
Series / Featured

Hoe de serie 'Lost' je met een enkele scène helemaal weet te veroveren

De serie Lost was een groot succes en de openingsscène bleek razend spannend.

Honderden series verschijnen er per jaar en slechts een aantal series weten echt een groot publiek vast te houden. Soms komt dit door een enkele schokkende scène die de kijker bij de strot grijpt en niet meer loslaat.

De bekende serie Lost, door de zender ABC uitgezonden van 2004 tot en met 2010, startte gelijk met een van de heftigste scènes uit de gehele serie. Echt zo'n scène om een serie een goede aftrap te geven.

Openingsscène Lost


De avonturen/scifi-serie van J.J. Abrams/Damon Lindelof/Carlton Cuse zou misschien wel niet zo succesvol zijn geweest als deze openingsscène niet zo doeltreffend was geweest. In de pilotaflevering zien we namelijk dat een vliegtuig net is neergestort, en nog veel meer.

De beelden laten ons een verwarde man zien die wakker wordt in woud met bamboe. Als hij een strand oploopt ziet hij het neergestorte vliegtuig waar hij eerder inzat, en de enorme chaos met vele gewonde en verwarde mensen.

Neergestort vliegtuig


Het vliegtuig dat is neergestort is Oceanic Airlines Flight 815. De overlevenden vinden snel heil bij Jack Shephard van acteur Matthew Fox. Het is de start van een dodelijk en wantrouwend avontuur op een "onbewoond eiland".De serie zou uiteindelijk bestaan uit zes seizoenen en de roep om meer Lost keert om de zoveel tijd terug. Dit komt mede door het veelbesproken einde dat voor velen niet bevredigend genoeg was.

Op Disney+
De complete serie Lost met 121 afleveringen kun je nu streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is 'Agents of S.H.I.E.L.D' nog deel van het MCU na 'Secret Invasion'?
Series / Nieuws

Is 'Agents of S.H.I.E.L.D' nog deel van het MCU na 'Secret Invasion'?

Marvel Studios president Kevin Feige houdt zijn lippen stijf op elkaar

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het debat over of Agents of SHIELD wel of niet canon is binnen het Marvel Cinematic Universe wordt ingewikkelder nu Secret Invasion Nick Fury's geschiedenis subtiel veranderd heeft.

Agents of S.H.I.E.L.D.


Voor Marvel series ging maken op Netflix, en later Disney+, was er Agents of S.H.I.E.L.D., tot op heden de langstlopende Marvel-serie binnen de geschiedenis van Marvel.

De serie draaide om Phil Coulson (Clark Gregg) en zijn team en had connecties met de vroegste MCU-films. Maar de afgelopen jaren is er veel discussie geweest over of de serie daadwerkelijk canon is binnen het MCU.Nick Fury


Alsof het debat nog niet ingewikkeld genoeg was, heeft de officiële Marvel-website mogelijk dit onderwerp opnieuw gecompliceerd gemaakt.

Met de première van Secret Invasion heeft Marvel een volledige biografie van Nick Fury gepubliceerd en wat hij heeft gedaan binnen het MCU sinds zijn introductie in Iron Man (2008).Echter, een van de alinea's behandelt direct een belangrijke verhaallijn van Agents of S.H.I.E.L.D. waar Nick Fury bij betrokken was.

Ze vermelden de oorlog tegen John Garrett (Bill Paxton) en hoe het personage van Samuel L. Jackson samenwerkte met Phil Coulson, met de volgende woorden:

"Wanneer John Garrett, een veelbelovende protegé van Fury, wordt ontmaskerd als een Hydra-agent, steekt de directeur van S.H.I.E.L.D. persoonlijk de handen uit de mouwen om Phil Coulson te helpen Garrett voorgoed uit te schakelen."

Hiermee lijkt het erop dat Agents of S.H.I.E.L.D. wel degelijk in het MCU bestaat.

Stijf op elkaar


Tot op de dag van vandaag heeft Marvel Studios-president Kevin Feige nooit definitief gezegd dat Agents of SHIELD niet verbonden is met het grotere MCU.

Toch houdt hij zijn lippen stijf op elkaar over mogelijke toekomstige optredens.Daredevil


Om Agents of S.H.I.E.L.D. in het huidige MCU te (her)introduceren kunnen ze prima hetzelfde doen als Daredevil: Born Again.

De nieuwe Disney+-serie zou dan geen reboot van de serie op ABC maar een zachte voortzetting waarin niets uit Agents of S.H.I.E.L.D. wordt veranderd, terwijl ook niet rechtstreeks wordt ingegaan op verhaallijnen tussen seizoenen 1-3.Populariteit


Gezien de populariteit van Agents of S.H.I.E.L.D. is het vreemd dat Marvel Studios nog steeds geen van die castleden heeft teruggebracht.

Vooral Chloe Bennet's Daisy Johnson, waarvan velen hebben betoogd dat ze in verschillende voortdurende verhaallijnen in het MCU zou passen.

Als ze al niet in Fase 5 of 6 voorkomen, zou Marvel Studios dat misschien kunnen rechtzetten door de personages in Fase 7 terug te laten komen.Totdat dat gebeurt, kunnen MCU-fans in ieder geval elk seizoen van Agents of SHIELD herbeleven op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Regisseur over deze controversiële casting-keuze in 'John Wick'-prequelserie 'The Continental'
Series / Nieuws

Regisseur over deze controversiële casting-keuze in 'John Wick'-prequelserie 'The Continental'

Hoewel velen niet kunnen wachten op deze spin-off, was deze casting voor sommigen lastig.

The Continental wordt een miniserie van drie afleveringen van elk ongeveer anderhalf uur. We krijgen met andere woorden drie films te zien over het hotel voor huurmoordenaars, met een jeugdige Winston en Charon.

In The Continental is er echter sprake van een andere eigenaar, de lichtelijk labiele Cormac. Niet iedereen werd even blij toen bekend werd dat Mel Gibson dit personage ging spelen.

Privé-schandalen


Gibson is niet alleen uitgesproken wat betreft zijn ideeën als conservatief katholiek. In 2006 werd hij gearresteerd wegens rijden onder invloed en deed hierbij de nodige antisemitische uitspraken tegen de agenten in kwestie.

Een aantal jaren later kwam hij opnieuw in opspraak, deze keer omdat hij zijn vriendin telefonisch bedreigd had, naast beschuldigingen van fysieke mishandeling. Gibson heeft door de jaren heen wel gewerkt als acteur, maar zijn carrière had een flinke deuk opgelopen door de schandalen in zijn privé-leven.

Geen clickbait


In een interview met IGN gingen producenten Basil Ywanik en Albert Hughes, die tevens regisseert, wat dieper in op hun keuze voor Gibson. "Het was voor ons geen factor," aldus Ywanik. Hughes gaf wat uitgebreider antwoord.

Hughes: "Hij is perfect voor deze rol gezien zijn ervaring als acteur. Wat de rest betreft, daar mogen anderen zich over uitspreken. Ik wil geen clickbait-achtige uitspraken doen".

"Ik heb natuurlijk wel mijn eigen mening, maar uiteindelijk ben ik er om amusement te brengen. Er was geen betere kandidaat voor deze rol, gezien zijn kaliber en de rollen die hij in het verleden heeft gespeeld," aldus Hughes.

Waar te zien en wanneer


Ongeacht wat je van Gibson vindt, zijn talent als acteur en filmmaker zal door niemand ontkend worden. De prequelserie heeft hiermee een meer dan interessante eigenaar gekregen. The Continental wordt in de loop van 2023 verwacht op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Schokkende onthulling 'Secret Invasion': was dit bekende Marvel-personage dan de hele tijd een Skrull?
Series / Nieuws

Schokkende onthulling 'Secret Invasion': was dit bekende Marvel-personage dan de hele tijd een Skrull?

Letterlijk iedereen kan een Skrull zijn, maar dit personage toch niet?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aflevering 1 van Secret Invasion is met een knaller begonnen. Twee bekende personages zijn omgekomen, waarvan er een een Skrull blijkt. De vraag is natuurlijk hoe lang dit al gaande is.

We hebben het over agent Everett Ross (Martin Freeman). Everett zagen we voor het eerst in Captain America: Civil War, en in de Black Panther-films was hij een bondgenoot van Wakanda. De onthulling heeft met andere woorden het nodige op zijn kop gezet.

Spiegelpaleis


Maria (Cobie Smulders) en Talos (Ben Mendelsohn) achtervolgen Everett, die hierbij omkomt. Hij onthult niet wat Gravik (Kingsley Ben-Adir) van plan is. De 'Skrull Everett' benadrukt nog eens hoe diep de Skrulls geïnfiltreerd zijn.

Door zijn bondgenootschap met Wakanda heeft Everett ruimschoots toegang gehad tot geavanceerde technologie. Het is dus mogelijk dat hij bepaalde geheime informatie aan Gravik heeft doorgespeeld. Verder rijst natuurlijk de vraag of we de echte Everett terug zullen zien. De Skrulls houden de lichamen van de mensen die ze 'verwisselen' in een soort kunstmatige coma.

Secret Invasion zet vanaf de allereerste aflevering fors in. De schokkende start maakt direct duidelijk dat er sprake is van een spiegelpaleis waarin niets is wat het lijkt. Nick Fury (Samuel L. Jackson) zal hierin zijn weg moeten zien te vinden en achterhalen wie wie is in deze nieuwe MCU-serie.

Secret Invasion kun je streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Succesvolle miniserie krijgt onverwacht een tweede seizoen met 'The Last of Us'-acteur
Series / Nieuws

Succesvolle miniserie krijgt onverwacht een tweede seizoen met 'The Last of Us'-acteur

Net zoals een eerdere bestseller van deze auteur komt er onverwachts een vervolg.

De Australische schrijfster Liane Moriarty heeft met Nine Perfect Strangers een nieuw succes te pakken. Net zoals destijds met Big Little Lies was er in eerste instantie sprake van een miniserie.

De geheimzinnige Masha (Nicole Kidman) nodigt negen gasten uit in haar luxe resort Tranquillum House in Californië. De gasten kennen elkaar niet en verwachten een beetje tot zichzelf te kunnen komen, maar het omgekeerde blijkt het geval.

Paddo's in het eten


Zo krijgen zij van Masha te horen dat er psylocibine in hun eten is gedaan, oftewel paddo's. De tien dagen die de gasten in Masha's resort doorbrengen brengen hun diepste geheimen boven. Aangezien de miniserie een afgerond verhaal vormde, zal het tweede seizoen negen nieuwe gasten introduceren.

Deze aanpak doet denken aan The White Lotus, waarbij in het tweede seizoen overwegend nieuwe personages geïntroduceerd werden. Het nieuwe seizoen van Nine Perfect Strangers speelt zich af in de Zwitserse Alpen en Nicole Kidman keert terug als Masha. Verder bericht TVLine dat Murray Bartlett, die bekend is als Frank in The Last of Us, Liv Ullmann, Aras Aydin en Dolly De Leon waarschijnlijk de nieuwste bezoekers zijn van Masha's bijzondere resort.

Kijk Nine Perfect Strangers op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix brengt Zuid-Afrikaanse undercover actiefilm naar de dienst
Films / Nieuws

Netflix brengt Zuid-Afrikaanse undercover actiefilm naar de dienst

Vanaf aanstaande vrijdag stream je 'iNumber Number: Jozi Gold' bij Netflix. De dienst hoopt met deze Zuid-Afrikaanse actiefilm weer een groot succes in de wacht te slepen.

Netflix weet op dit moment met actiefilms erg goed te scoren bij de kijkers. Heeft Netflix met iNumber Number: Jozi Gold een volgend kijkcijferkanon te pakken? Kijk de film vanaf vrijdag 23 juni bij de dienst.

Na het succes van de van oorsprong Franse film AKA en Blood & Gold van Duitse komaf, neemt Netflix ons deze keer mee naar Zuid-Afrika.

Synopsis


In de criminele onderwereld van Johannesburg, Zuid-Afrika, krijgt een afgematte undercoveragent de opdracht om de grootste historische goudroof in de Afrikaanse geschiedenis op te lossen.Zal deze undercoveragent zich aan de wet houden? Of zal hij zich aan de andere kant aansluiten en een gedurfde overvalploeg helpen slagen?

Regie en cast


De film is geregisseerd door Donovan Marsh, hij is onder meer te kennen van de films Dollar$ + White Pipes, Hunter Killers en I Am All Girls.In de film zijn rollen weggelegd voor Deon Lotz, Noxolo Dlamini, Fana Moekana en Presley Chweneyagae.

Op Netflix


Het is vanaf vrijdag mogelijk om de film te streamen bij de dienst. Voeg hem toe aan je watchlist als je van een goede actiefilm houdt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is wanneer Liam Hemsworth in 'The Witcher' Henry Cavill vervangt als Geralt of Rivia
Series / Nieuws

Dit is wanneer Liam Hemsworth in 'The Witcher' Henry Cavill vervangt als Geralt of Rivia

Voorlopig kunnen fans nog genieten van de oude vertrouwde Cavill als de titelheld.

Het laatste seizoen van The Witcher met Henry Cavill als het hoofdpersonage Geralt van Rivia is aanstaande. In volgende seizoenen zal acteur Liam Hemsworth de rol overnemen, maar wanneer precies zal dat plaatsvinden?

Het zal voor fans even wennen zijn als ze volgend seizoen een compleet andere Geralt zien in de persoon van Hemsworth. Het is nooit precies duidelijk wanneer een seizoen verschijnt op Netflix, maar het volgende is wel alvast bekend.

Nog even wachten


Wat op te merken is aan de verschijningsdata van The Witcher-seizoenen is dat ze vrij consistent zijn. Tot zover zit er ongeveer twee jaar tussen het uitkomen van seizoenen dus het is niet moeilijk aan te nemen wanneer seizoen vier verschijnt.

We kunnen dus hoogstwaarschijnlijk Hemsworth als Geralt verwachten in de zomer van 2025. Het aankomende derde seizoen wordt in twee delen gepresenteerd, maar of dat ook voor het vierde seizoen geldt is niet zeker.

Hemsworth moet flink vertrouwen winnen


Het sentiment onder fans heerste al langer dat Netflix in haar handen zou mogen wrijven met een acteur als Henry Cavill als de titelheld Geralt. Hij was als persoon zelf groot fan van de boeken en games, en wist zo'n beetje alles van de The Witcher-wereld.Of Hemsworth ook zo'n kenner is, is nog maar de vraag. Hopelijk wint hij snel het vertrouwen van de fans. Kijk vanaf volgende week donderdag het derde seizoen van The Witcher op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het einde van de scifi-film 'Interstellar' was bijna veel eenvoudiger
Films / Video/clip/featurette

Het einde van de scifi-film 'Interstellar' was bijna veel eenvoudiger

De film van regisseur Christopher Nolan uit 2014 had er zomaar heel anders uit kunnen zien. De bijna drie uur lange film kan je streamen bij HBO Max.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De film heeft een hoop prijzen in de wacht weten te slepen. De film won een Oscar, een BAFTA en verschillende Saturn Awards.

Allemaal erg mooie prestaties voor de film waarin we Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain en Mackenzie Foy zien. Of dit er ook zo uit had gezien met een heel ander en eenvoudiger einde, kunnen we niet voorspellen.

Waar gaat de film precies over?


In de toekomst zijn regeringen en economieën over de hele wereld ingestort. Voedsel is schaars, NASA bestaat niet meer en de 20e eeuw is de grote schuldige. Kortom, de aarde is niet meer in staat om voor zichzelf te zorgen.

Wanneer een mysterieus wormgat in de ruimtetijd opengaat is het aan een groep overblijvende onderzoekers van NASA om op verkenning te gaan en op zoek te gaan naar een plek in de ruimte waar de mensheid kan voortbestaan.

Totaal anders


Het scheelde niet veel of Steven Spielberg had de film geregisseerd. Hij besloot te stoppen met het project. Jonathan Nolan was verantwoordelijk voor het script van de film en besloot na de keuze van Spielberg om zijn broer Christopher te vragen om de verantwoordelijkheid van de film op zich te nemen. Dit leidde tot de film zoals we deze nu kennen.In 2015 legde Jonathan uit dat zijn oorspronkelijke einde er een stuk eenvoudiger uit zag. Het zou een wormgat hebben zien instorten op Cooper, waardoor vermoedelijk de tesseract-scène uit de definitieve versie werd geëlimineerd, evenals Cooper's hereniging met een oudere Murph. Dit klinkt als een stuk donkerder einde maar was waarschijnlijk makkelijker te begrijpen geweest voor sommigen.

Toch nog een keer kijken


Met deze nieuwe informatie over de grandioze scifi-film is nu wel het moment om de film nog een keer te gaan kijken. Of om deze überhaupt te gaan zien als je dat nog niet hebt gedaan. Kijk de film bij HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het prachtige verhaal achter de cocaïne-witte Ferrari uit 'Miami Vice'
Series / Featured

Het prachtige verhaal achter de cocaïne-witte Ferrari uit 'Miami Vice'

Ferrari en 'Miami Vice' waren tijdens de opnames in een juridische procedure verwikkeld.

Miami Vice was één van de meest iconische series uit de jaren '80. Naast de hoofdrolspelers Sonny Crockett en Ricardo Tubbs was er ook een belangrijke rol weggelegd voor de auto waarin zij reden.

Gedurende de eerste twee seizoenen reden de heren rond in een replica van de Ferrari 365 GTS die was gebouwd op een chassis van een Chevrolet Corvette C3.

Ferrari bemoeit zich ermee


In latere seizoen reden de detectives rond in een witte Ferrari Testarossa. Maar waarom? De reden achter de wisseling is behoorlijk interessant.

Ferrari heeft destijds namelijk een rechtszaak aangespannen tegen Miami Vice. Ferrari beschouwde het gebruik en de verkoop van replica's als een inbreuk op haar merknaam en intellectuele eigendom.

Populair


Omdat de serie zeer populair was en er op deze wijze natuurlijk ook reclame werd gemaakt voor Ferrari is er gewerkt aan een oplossing. Ferrari heeft daadwerkelijk twee nieuwe Testarossa Monospecchios geschonken, die zwart waren gespoten met beige leren interieurs, voor gebruik in de serie.

Miami Vice-producent Michael Mann vroeg echter om de auto's cocaïne-wit over te laten spuiten, zodat ze beter zichtbaar zouden zijn tijdens de vele nachtscènes in de serie. Dit zijn de auto's die je vanaf seizoen 3 dus in de serie langs ziet komen.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix heeft een nieuwe nummer één tv-serie aller tijden
Series / Nieuws

Netflix heeft een nieuwe nummer één tv-serie aller tijden

De grootste streaming-aanbieder berekent streaminguren anders voor een eerlijkere weergave.

Gezien de hevige wereldwijde concurrentie streeft Netflix er naar om zijn toppositie te behouden. Het aantal streaminguren blijft ongelooflijk belangrijk, wel heeft men onlangs de berekening veranderd.

Sinds de nieuwe berekening kijkt Netflix naar de zogeheten 'views'. Hierdoor is de Top Tien Aller Tijden van Engelstalige Series gelijk veranderd. De fantasy-hitserie Wednesday heeft seizoen 4 van Stranger Things van de troon gestoten en staat nu op de eerste plaats.

Wat is er veranderd?


Bij het berekenen van 'views' zijn er twee dingen veranderd. Men neemt ook het aantal uren dat een seizoen duurt mee in de berekening. Een seizoen met meer afleveringen telt nu eenmaal meer uren, wat een voorsprong kan geven qua streaminguren.

Verder keek Netflix eerder naar het aantal abonnees dat een serie binnen 28 dagen afkijkt, dit is nu 91 dagen geworden. Een verlengde periode geeft een serie meer ruimte om te groeien.

Waarom is dit veranderd?


Netflix streeft ernaar om een helder beeld te krijgen van het aantal abonnees dat naar een serie kijkt. Wat men nu dus doet is kijken naar het aantal uren dat een serie gestreamd is binnen een bepaalde periode (91 dagen). Dit cijfer wordt gedeeld door het aantal uren dat een seizoen duurt.

Wat is het gevolg?


Wednesday staat als gevolg van de nieuwe berekening op de eerste plaats in de Top 10 Aller Tijden van Engelstalige Series. Het eerste seizoen van de hitserie duurt in totaal ongeveer 7 uur, en is 1,71 miljard uur gestreamd.

Seizoen 4 van Stranger Things duurt in totaal ongeveer 13 uur en is maar liefst 1,83 miljard uur gestreamd. Netflix' berekening komt uit op 252 miljoen views voor Wednesday, wat hoger is dan Stranger Things seizoen 4.

Klopt dit ook?


De aanpassingen maken de cijfers nauwkeuriger. De berekening laat echter niet zozeer het aantal abonnees zien dat heeft gekeken, maar het aantal malen dat een serie is bekeken.

Netflix heeft immers rond de 232 miljoen abonnees. Het cijfer van 252 miljoen views houdt dus in dat Wednesday door menig Netflix-abonnee meer dan één keer is bekeken. De wijziging laat wel zien dat het bedrijf streeft naar transparante cijfers die een realistisch inzicht geven wat de streaminguren betreft.

Kijk Wednesday op Netflix.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix heeft met zijn nieuwste actiefilm een enorme hit te pakken
Series / Nieuws

Netflix heeft met zijn nieuwste actiefilm een enorme hit te pakken

'Extraction 2' is net als het eerste deel een groot succes voor de streamingsdienst.

Na lang wachten ging vorige week dan eindelijk het vervolg op de actiefilm Extraction uit 2020 in première op Netlix. De eerste film was een enorm succes voor de streamingsdienst, en de sequel doet dat nog eens dunnetjes over.

In Extraction 2 blijkt dat hoofdpersonages Tyler Rake, gespeeld door acteur Chris Hemsworth, het spektakel uit de eerste film overleefd heeft. Al snel krijgt hij een nieuwe missie.

Gijzeling


In Extraction 2 moet Rake een familie bevrijden die gevangen genomen is door een Georgische gangster. Om dat klaar te spelen moet hij infiltreren in een van de meeste gevaarlijke gevangenissen in de wereld.

De film heeft het beste openingsweekeinde van alle Netflix-films uit 2023, zelfs in vergelijking met The Mother met Jennifer Lopez. In de eerste drie dagen werd de actiefilm ruim 40 miljoen keer bekeken.

The Gray Man


Met die cijfers evenaart Extraction 2 bijvoorbeeld The Gray Man met Ryan Gosling en Chris Evans van vorig jaar, en overtreft het de film Glass Onion: A Knives Out Mystery met Daniel Craig.Tijdens een fan-evenement in Brazilie liet acteur Chris Hemsworth weten dat een derde deel van Extraction momenteel al in ontwikkeling is. Extraction 2 is nu te zien op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keert deze grote schurk terug in 'The Mandalorian' seizoen 4?
Series / Nieuws

Keert deze grote schurk terug in 'The Mandalorian' seizoen 4?

De acteur die de schurk speelt laat los wat hij weet over de eventuele terugkeer.

In het derde seizoen van The Mandalorian, dat eerder dit jaar verscheen op Disney+, zagen we waartoe schurk Moff Gideon in staat was om zo machtig mogelijk te worden.

Dit hield onder andere in het bemachtigen van beskar om zichzelf en zijn troepen te pantseren en klonen te maken van zichzelf.

Niet veel wijzer


Giancarlo Esposito, die het personage met veel verve speelt in de serie, heeft nu met The Wrap gesproken over zijn mogelijke terugkeer in seizoen 4. Het antwoord is enerzijds teleurstellend, maar het enthousiasme van de acteur maakt veel goed.

Aldus Esposito:

"Ik weet helemaal niks over seizoen 4. Bedenker Jon Favreau heeft me in elk geval nog niks laten weten. Veel fans denken dat de Gideon die om leven kwam een kloon was.

En wie weet is dat ook zo. Ik vertrouw dat Jon weet waar hij mee bezig is. Ik zou het tof vinden om dood te blijven gaan en telkens weer terug te keren. Dat zou mijn favoriete ding ooit zijn. Ik sta in elk geval open voor alles."

Meer Mando?


Disney heeft overigens nog niks officieel bevestigd over een vierde seizoen van The Mandalorian, maar wij kunnen ons niet voorstellen dat de serie al aan zijn einde is gekomen.Fans zijn ondertussen aardig te spreken over Gideon, en Esposito heeft een behoorlijke passie voor de rol. De acteur liet ook vallen wat de rol zo interessant voor hem maakte:

"Ik vond Moff Gideon een mooie rol om meerdere redenen. Ten eerste houdt hij chaos in bedwang als geen ander. Daarnaast is hij erg slim en weet hij alles. En dan heeft hij ook nog bepaalde gaven."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De vijf meest omstreden personages die bijna het einde betekenden voor deze superhelden series
Series / Featured

De vijf meest omstreden personages die bijna het einde betekenden voor deze superhelden series

Al deze gebeurtenissen waren voor fans een duidelijke reden om de serie vaarwel te zeggen

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Van Arrow's Felicity Smoak tot Umbrella Academy's Allison, deze controversiële personages bleken bleken bijna het einde voor deze superheldenseries.

5. Allison Hargreeves (Umbrella Academy)


Allison's personage in Umbrella Academy werd controversieel na een omstreden actie.

Haar manipulatie van Luther om haar te zoenen in het derde seizoen stelde kijkers teleur en zorgde voor frustratie.

Deze actie, die enorm veel weg had van aanranding, verminderde al snel de interesse en liefde van fans voor de serie.4. Kamala Khan (Ms. Marvel)


Eigenlijk gaat het bij dit personage meer om hoe haar krachten worden uitgelegd in de serie en heeft zijzelf (en actrice Iman Vellani) daar weinig fout in gedaan.

De halfbakken mythologie en bijna stereotiepe behandeling van Kamala Khan's begin als superheld zorgden voor veel kritiek.

Ondanks dat ze een belangrijk succes was voor de vertegenwoordiging van moslims, verminderde de kritiek de charme van Ms. Marvel.

Daarnaast is er ook nog de controverse rond de acteur die Kamala's vader speelde, Mohan Kapur, die beschuldigd is van het seksueel lastigvallen van een vijftien-jarig meisje.3. Ralph Dibny (The Flash)


Ralph Dibny's arrogante en egoïstische persoonlijkheid maakte hem onpopulair bij kijkers van The Flash.

Zijn verhaal, zijn strijd om een betere held te worden, duurde te lang en leidde de aandacht af van meer verdienstelijke personages.

Ook versterkte de controverse rondom Hartley Sawyer, die gecandeld werd na het vinden van racistische en misogyne tweets, het negatieve beeld van het personage.2. Mon-El (Supergirl)


Mon-El werd in het tweede seizoen van Supergirl geïntroduceerd als de kroonprins van Daxam, een vijand van Krypton.

Desondanks groeiden Kara (Melissa Benoist) en Mon-El (Chris Wood) meer en meer naar elkaar toe.

Mon-El's controversiële verleden en tolerantie ten opzichte van slavernij schonden echter de reputatie van Supergirl. De fans konden het personage de daden niet vergeven.

Ook Mon-El's latere romantische relatie met Kara had invloed op de status van de serie.1. Felicity Smoak (Arrow)


Felicity Smoak (Emily Bett Rickards) was aanvankelijk een verademing voor Supergirl, maar Felicity Smoak's personage in Arrow ging volledig van de rails.

Haar onregelmatige verhaallijnen en en een gebrek aan empowerment maakten haar minder geliefd.

Ook haar relatie met Oliver Queen (Stephen Amell), haar hypocriete houding aangaande Oliver's geheimen en uiteindelijk het verbreken van hun verloving in seizoen vier was voor veel fans het punt om de serie (tijdelijk) vaarwel te zeggen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.