search
Komt er een 'The White Lotus' spin-off met Tanya McQuoid in de hoofdrol?
Series / Featured

Komt er een 'The White Lotus' spin-off met Tanya McQuoid in de hoofdrol?

Fans konden geen genoeg krijgen van Tanya McQuoid in 'The White Lotus', maar misschien krijgt ze nu wel haar eigen spin-off!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De maker van The White Lotus, Mike White, heeft de mogelijkheid besproken om een prequelserie te maken over het leven van Tanya McQuoid.

Tanya is het enige personage dat te zien was in alle 14 afleveringen van de populaire HBO-serie. In elk seizoen volgen we een nieuw verhaal met nieuwe personages en krijgen we een kijkje in hun dramatische leven op het luxe resort.

Is het klaar met Tanya?


Het lijkt er echter op dat we Tanya zullen moeten missen in seizoen 3 van The White Lotus, aangezien er in de seizoensfinale van seizoen 2 werd onthuld dat ze een van de gasten is die werd vermoord.



Nu heeft White echter op een persconferentie in Australië laten weten dat hij misschien nog niet helemaal klaar is met het personage van Jennifer Coolidge. Hij heeft aangegeven dat hij samen met de actrice de mogelijkheden voor een spin-off al heeft besproken. Bekijk zijn uitspraak hieronder.

Mogelijke spin-off


"Ik denk dat het zeker mogelijk is om een spin-off van Tanya te maken," begon White. "We hadden het daar net over. Het is een grappig idee. En om Jennifer, zeg maar, 20 jaar jonger te maken, dat zou ook leuk zijn."

Daarna voegde hij nog toe: "Ik denk dat Jennifer zoiets heeft van: 'Natuurlijk, laten we het doen!'"



Stream de eerste 2 seizoenen van The White Lotus op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen