search
Geen tweede seizoen voor 'Rise of the Pink Ladies': Paramount+ annuleert én verwijdert de 'Grease'-prequel
Series / Nieuws

Geen tweede seizoen voor 'Rise of the Pink Ladies': Paramount+ annuleert én verwijdert de 'Grease'-prequel

'Rise of the Pink Ladies' krijgt geen tweede seizoen en wordt van Paramount+ verwijderd, tot de grote teleurstelling van de makers en acteurs.

Na de aankondiging dat Star Trek: Prodigy is gecanceld en van Paramount+ wordt verwijderd, gebeurt nu hetzelfde bij Grease: Rise of the Pink Ladies. De Grease-prequel krijgt dus geen tweede seizoen.

Grease: Rise of the Pink Ladies-maker Annabel Oakes deelde het nieuws op haar Instagram Stories. Hierin noemt ze de beslissing om de serie van het platform te verwijderen 'wreed'.

Nergens meer te bekijken


Ze schreef: "Het is een bijzonder wrede zet, de serie wordt ook verwijderd van @paramountplus en tenzij deze een nieuw thuis vindt, kun je deze nergens meer bekijken ... De cast, mijn creatieve partners en ik zijn allemaal kapot van het volledig wissen van onze serie".

Ze voegde eraan toe: "Mensen sturen al berichten en video's over hoeveel de serie voor hen betekende en ik vind het absoluut geweldig om ze te horen en te zien ... Het belangrijkste dat we leuk zouden vinden, is dat je de serie bekijkt voordat deze verwijderd wordt".

Hele dag gehuild


Ari Notartomaso (Cynthia) reageerde ook op het nieuws via Instagram: "Ik heb de hele dag gehuild wetende dat we iets hebben gemaakt waardoor wij en zoveel mensen zich gezien en vertegenwoordigd voelen, en dit tegelijkertijd weer een serie is die is toegevoegd aan de lijst met diverse casts en sapphische hoofdpersonages die na een eerste seizoen werden gecanceld".

Bekijk op instagram


"Maar het is gebeurd, en ik hou zoveel van jullie allemaal. We hebben misschien niet meer Cynthia, maar je zult mij altijd hebben", voegt de acteur eraan toe. In Nederland is Rise of the Pink Ladies exclusief te zien op SkyShowtime. Het is nog niet duidelijk of de serie ook daar verwijderd zal worden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen