search
'Grease: Rise of The Pink Ladies' seizoen 2 krijgt een hoopvolle update
Series / Nieuws

'Grease: Rise of The Pink Ladies' seizoen 2 krijgt een hoopvolle update

Komt er een tweede seizoen van 'Grease: Rise of the Pink Ladies'?

Seizoen 1 van de Grease-prequel Grease: Rise of the Pink Ladies werd goed ontvangen, dus is er een goede reden om te hopen dat er een tweede seizoen komt. Actrice Marisa Davila heeft hierover nu een update gedeeld, waar fans voorzichtig blij mee kunnen zijn.

De serie, gemaakt door Annabel Oakes, vindt vier jaar plaats voor de gebeurtenissen in de originele Grease-film. Het verhaal volgt de leerlingen Jane, Olivia, Nancy en Cynthia, die uiteindelijk de oprichters worden van de Pink Ladies.

Veel plannen


In een interview met ComicBook.com gaf Davila (Jane) een update over Grease: Rise of the Pink Ladies seizoen 2. Hoewel ze nog geen concrete antwoorden kan geven, heeft ze wel positieve dingen gehoord. En voor seizoen 2 heeft ze in ieder geval genoeg plannen:

"Ik zou nog zoveel dingen willen, ik heb gesproken met Annabel [Oakes], onze maker, en ik zou graag mijn zussenrelatie met Frenchy willen opbouwen. We hebben het hele seizoen van die heel schattige stukjes en momenten, maar ik denk... Ik ben zelf een jongere zus".

Frenchy


"Ik heb een oudere zus in het echte leven, en de hoeveelheid geschiedenis die we als zussen hebben, zoveel ruzies, en dat wil ik dus van Frenchy en Jane", zegt de actrice.



"Als we het over Jane hebben, wil ik zien wat ze voorlopig doet in haar rol als klassenpresident. We hebben haar zien vechten om te winnen, en dan niet te winnen, en dan uiteindelijk toch de positie te krijgen, dus wat gaat ze er nu mee doen? Zal ze de juiste beslissing nemen? Zal ze overweldigd raken en beïnvloed worden door andere mensen… Politiek is rommelig, en weet ze echt wat ze doet?".

Vertrouwen in de schrijvers


"Ze zal het waarschijnlijk gaandeweg leren... En er is nog iets waar ik Annabel naar heb gevraagd, ik had zoiets van: 'We hebben ze eigenlijk nooit huiswerk zien maken'. Als ik dit zou doen op school, zou ik een 1 hebben voor alle vakken. Dus misschien kan ik wat echte lessen bijwonen. Wie weet? Het ligt echt niet aan mij. Bovendien vertrouw ik de schrijvers".

Bekijk op instagram


Grease: Rise of the Pink Ladies is te zien op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen