search
'Secret Invasion'-ster blijft optimistisch ondanks de woedende reacties op deze onverwachte dood
Series / Nieuws

'Secret Invasion'-ster blijft optimistisch ondanks de woedende reacties op deze onverwachte dood

Cobie Smulders is toch nog positief ondanks heftige kritiek van fans.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans smullen van de nieuwe Marvel-serie Secret Invasion. Hoewel de serie heel wat anders is dan we van Marvel zouden verwachten, heeft het wel de bekende plottwists. De dood van één personage was namelijk erg onverwacht.

In de eerste aflevering genaamd "Resurrection" is het aan Nick Fury (Samuel L. Jackson) en zijn bondgenoten Talos (Ben Mendelsohn) en Maria Hill (Cobie Smulders) om een bombardement van de Skrulls te voorkomen.

Onverwachte dood


Ondanks hun inzet kan het team de aanval niet voorkomen en ondertussen is Gravik (Kingsley Ben-Adir) veranderd in een Fury. Uiteindelijk is het Gravik die Maria Hill doodschiet en zo de eerste aflevering eindigt.Hoewel Marvel-fans weten dat niemands leven gegarandeerd is in de MCU, zijn ze toch heel erg boos om deze dood. Ze hadden namelijk graag meer van Maria willen zien.

Cobie Smulders over haar eigen dood


Tijdens een interview met Vanity Fair vertelde Smulders dat "het geweldig zou zijn geweest" als ze meer tijd had gekregen in de MCU. Toch vertrouwt ze erop dat "Marvel de keuzes maakt die volgens hen het beste zijn".

De actrice ziet ook de positieve kant van de kritiek in. Ze ziet dat fans heel erg "verbonden" zijn met het verhaal en erg om de personages geven. En "dat is iets moois en geweldig".

Bekijk hieronder een interview met de cast en stream Secret Invasion op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen