search
'The Last of Us'-maker Craig Mazin haalt de theorie van fans onderuit over de moordenaar van SPOILER

'The Last of Us'-maker Craig Mazin haalt de theorie van fans onderuit over de moordenaar van SPOILER

Is de moordenaar van SPOILER al in seizoen 1 van The Last of Us gespot?

Adriennë Koolen
Hoewel het nog even zal duren voordat The Last of Us seizoen 2 te zien is, zijn fans druk bezig met het speculeren over dit vervolg. De maker van The Last of Us, Craig Mazin, bewijst echter dat deze specifiek theorie niet klopt.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige video game van Naughty Dog en het verhaal is in grote lijnen dus al lang bekend. Hierdoor zijn fans gaan nadenken over een heel belangrijk personage in The Last of Us Part II: Abby.

Een paardenstaart gespot?


Abby heeft niet de meest positieve rol in het tweede deel van de game, maar desondanks is ze een heel belangrijk personage. De iconische Firefly is te herkennen aan haar paardenstaart en dat is ook precies waar de theorie over gaat.

In de finale van seizoen 1 dachten fans namelijk haar paardenstaart gezien te hebben. Maker Craig Mazin ontkracht deze theorie echter meteen.Niet Abby


Hij vertelde dat Abby nog gecast moet worden en ze dus zeker niet in seizoen 1 zat. Hij zei: "Ik kan bevestigen dat ze niet in de finale van seizoen 1 zat".

"Het personage waar iedereen het over heeft was slechts één van de Fireflies die toevallig een paardenstaart had. Veel mensen hebben paardenstaarten, dus dat was Abby niet".


Bekijk hieronder het interview waarin Mazin om 28:24 over Abby begint en stream The Last of Us op HBO Max.

Aanbevolen artikelen