search
Emilia Clarke onthult haar favoriete franchise: 'Star Wars', 'Terminator', Marvel, of toch 'A Song of Ice and Fire'?
Series / Nieuws

Emilia Clarke onthult haar favoriete franchise: 'Star Wars', 'Terminator', Marvel, of toch 'A Song of Ice and Fire'?

De actrice heeft in grote franchises gespeeld, maar welke is haar favoriet en waarom?

We kennen de goedlachse Emilia Clarke uit Terminator: Genisys, Star Wars: Solo, en Game of Thrones. Waar menig acteur al dolblij is met één franchise, heeft Clarke alledrie van dichtbij meegemaakt.

Haar rol als G'iah in Secret Invasion voegt nu Marvel aan dit rijtje toe. In een gesprek met Yahoo onthulde Clarke welke franchise haar favoriet is.

Een eigen niveau


Clarke gaf aan dat Marvel met stip op de eerste plaats staat. Aangezien zij momenteel Secret Invasion aan het promoten is, lag dit antwoord natuurlijk voor de hand.

De actrice ging er echter wat dieper op in. Clarke: "Het is een geheel eigen categorie, zij hebben hun eigen niveau. Het is meer dan alleen een superheldenserie, dit is Marvel. Ze zijn de beste, en dat weten ze ook. Alles is voorhanden, ze hebben de middelen, en dat geeft rust".

Casting, onnodig, teleurstellend


In dit verband is Clarke's antwoord zo gek nog niet. De andere drie franchises waarin zij speelde kenden de nodige controverse.

Star Wars: Solo kreeg de nodige kritiek, onder andere doordat men de rol van Harrison Ford opnieuw gecast had. Terminator: Genisys was volgens vele fans een onnodige film en kon niet bepaald op waardering rekenen. Het einde van Game of Thrones dreunt tot op de dag van vandaag na.

De sympathieke actrice heeft nu dus een franchise gevonden waarbij alles vanaf het begin goed geregeld was en kon zich volledig storten op de rol van Skrull G'iah. Secret Invasion kun je streamen op Disney+.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen