search
Emilia Clarke vermoorde op een haar na een collega tijdens 'Secret Invasion'
Series / Nieuws

Emilia Clarke vermoorde op een haar na een collega tijdens 'Secret Invasion'

Door tijdgebrek tijdens de opnames was er bijna een ongeluk gebeurd op de set van 'Secret Invasion'.

Het leven van een acteur kan best gevaarlijk zijn. Emilia Clarke reed bijna haar Secret Invasion-collega Samuel L. Jackson aan tijdens het filmen van de nieuwe Marvel-serie, onthult ze in een interview.

Clarke herinnerde zich het incident in een gezamenlijk interview met acteur Ben Mendelsohn voor Yahoo Entertainment dat vrijdag werd gepubliceerd, twee dagen nadat Secret Invasion in première ging op Disney+.

Onbekende auto


Clarke vertelt als volgt: "Ik reed hem bijna omver. Ze stopten me in een Lada, wat lijkt op een hele oude Russische auto. Ik stapte in en dacht: 'Hé, wat is er met de zes [pookknoppen] hier? Welke moet ik gebruiken? Waarom heeft hij 10 pedalen?'"

Clarke vergeleek de Lada toen met een tractor en erkende dat ze niet genoeg tijd had om de besturing te leren: "Ik weet hoe ik moet rijden. Ik weet hoe ik in een schakelauto moet rijden."

Niet genoeg tijd


"Ze zeiden: 'We moeten gaan. We gaan filmen. Kom op schat. Ga gewoon'. Dus ik dacht: 'OK, ik kan dit. Het is maar één stop.' Stap in. We gaan ernaar toe. De camera is daar. Sam is daar. En ik drukte op het verkeerde ding. Ik drukte op het gaspedaal in plaats van op de rem.", vervolgde de actrice.



Toen haar werd gevraagd hoe Jackson reageerde, zei Clarke dat hij "erg vriendelijk en aardig en aardig" was, maar zij zelf reageerde heel anders. "Toen huilde ik een beetje en iemand anders reed voor mij," zei ze. Bekijk Secret Invasion op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen