search
De bloederigste horrorfilm van 2023 scoort gigantisch bij HBO Max
Films / Nieuws

De bloederigste horrorfilm van 2023 scoort gigantisch bij HBO Max

'Evil Dead Rise' is sinds een paar dagen te streamen bij HBO Max. Velen hebben dit ook massaal gedaan want de film wordt erg goed bekeken bij de dienst.

Deze vijfde film in de reeks wist vanaf de dag dat hij uitkwam in de bioscoop mensen te pakken vanwege de goede dosis horror die de film mee brengt.

Vanaf 20 april was de film van regisseur Lee Cronin te zien in de bioscopen. De eerste reacties toen, en nu nog steeds zijn dat velen het tot nu toe de beste horrorfilm van het jaar vinden.

Demonen


Voor deze zinderende horrorfilm gaan we niet naar het bos maar naar de stad. Het verwrongen verhaal gaat over twee van elkaar vervreemde zussen.

Als hun hereniging wordt verstoord door vleesgeworden demonen moeten ze vechten voor hun leven in dit nachtmerrie-waardige familieverhaal.

Prachtige horrorfilm


Als we bij IMDb kijken zien we dat de film een redelijke 6.7/10 weet te scoren. Bij Rotten Tomatoes weet de film een gemiddelde te pakken van 80%. Een van de critici weet het volgende over de film te vertellen, "Evil Dead Rise is een prachtige horrorfilm en een fantastisch voorbeeld van niets nieuws doen op een manier die bevredigend origineel aanvoelt."





In de film


In deze succesvolle horrorfilm zien we Lily Sullivan, Alyssa Sutherland, Mirabai Pease, Anna-Maree Thomas, Richard Crouchley en Noah Paul.



Fan van zeeën van bloed, klassieke horror, meedogenloos kwaad en demonen? Dan is het je aan te raden om de film te streamen bij HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen