search
Na jaren van succes lijkt einde nabij voor bekende TV-serie
Series / Interview

Na jaren van succes lijkt einde nabij voor bekende TV-serie

De serie heeft lange tijd veel kijkers getrokken, maar het einde lijkt nu toch echt in zicht te zijn.

John Goodman, bekend van zijn rol als Dan Conner in The Conners, denkt dat het zesde seizoen mogelijk het laatste zal zijn van de sitcom.

De serie is een spin-off van Roseanne en neemt ons mee in het dagelijks leven van de Conners-familie. We zien hoe de familie omgaat met zowel mooie momenten als tegenslagen.

Succesverhaal


Het eerste seizoen van The Conners telde slechts 11 afleveringen, maar naarmate de serie populairder werd, werden de seizoenen steeds langer. Zo bestond het laatste seizoen maar liefst uit 22 afleveringen.



Maar Goodman heeft onlangs een interview gedaan met TVLine, waarin hij aangeeft dat het zesde seizoen mogelijk het einde kan betekenen voor de serie. Hij geeft zelfs toe dat hij verrast was over het succes dat de serie heeft behaald.

Einde in zicht?


Hoewel hij niet met zekerheid kan zeggen dat het aankomende seizoen het laatste zal zijn, denkt hij wel dat de kans groot is. Bekijk zijn uitspraak hieronder.

"Ik denk dat we misschien aan het einde zijn gekomen, maar ik weet het niet zeker," begon Goodman. "Het heeft langer geduurd dan ik had verwacht. Het was oorspronkelijk bedoeld als een serie van ongeveer acht afleveringen, maar op een gegeven moment werden we opgepikt en ze blijven ons steeds weer oppakken."



Bekijk seizoen 1 van The Conners op Hulu.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen