search
Hoe is het nu toch met 'Missandei' die prachtige slavin uit 'Game of Thrones'?

Hoe is het nu toch met 'Missandei' die prachtige slavin uit 'Game of Thrones'?

'Missandei' werd gespeeld door de momenteel zeer succesvolle actrice Nathalie Emmanuel.

Bas de Kramer
Jullie kennen haar vast nog wel de slavin Missandei die steeds belangrijker werd voor Daenerys in Game of Thrones. De rol van Missandei werd gespeeld door Nathalie Emmanuel. Hoe is het nu eigenlijk met haar?

Game of Thrones was natuurlijk de doorbraak voor Emmanuel. Missandei is niet alleen een prachtige verschijning maar is ook een zeer slimme vrouw die Daenerys helpt in haar route naar de macht. Missandei haar rol is, vanwege haar populariteit, veel groter gemaakt dan in de boekenreeks en zij speelt tot en met het 8e seizoen mee in de serie.

Veel klussen


Game of Thrones liep van 2011 tot en met 2019 en Emmanuel heeft in de periode en daarna de nodige andere rollen gespeeld en haar naam echt gevestigd in de acteerwereld. Zo speelt zij als hacker Ramsey in een flink aantal films van The Fast and the Furious-reeks. Ook speelde zij een belangrijke rol in Maze Runner: The Scorch Trials en Maze Runner: The Death Cure.

In 2022 speelde de actrice in de horrorfilm The Invitation met Thomas Doherty. Er staan ook alweer de nodige films voor haar op stapel. Momenteel is of gaat ze bezig met Fast X 2, Arthur the King en Benn/Eubank.

Flinke vlucht


Na haar rol in Game of Thrones heeft haar carrière dus een flinke vlucht genomen en we verwachten nog veel van haar te zien de komende jaren.

Kijk Game of Thrones op HBO Max.Aanbevolen artikelen