search
Krijg een exclusief kijkje achter de schermen bij de harnassen in 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

Krijg een exclusief kijkje achter de schermen bij de harnassen in 'House of the Dragon'

Een nieuwe video geeft ons een kijkje achter de schermen bij House of the Dragon.

Het is alweer even geleden sinds het eerste seizoen van House of the Dragon in première ging, maar we hebben het er nog steeds over. Mede door het YouTube-kanaal van Game of Thrones, waar vaak video's op verschijnen.

Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij House of the Dragon, om erachter te komen hoe de prachtige harnassen uit de serie precies gemaakt werden. Daar zat een hoop hard werk achter!

De harnassen uit House of the Dragon


Oog voor detail staat centraal bij de ontwikkeling van House of the Dragon. Maanden aan voorbereiding voor ieder kostuum is de standaard. Voor de serie zijn wel honderden verschillende harnassen gemaakt.

Harnassen worden dus uniek ontworpen, speciaal om het desbetreffende personage goed te representeren. De verschillende huizen die in House of the Dragon verschijnen hebben daarnaast allemaal hun eigen stijl, die goed in beeld gebracht moet worden.



House of the Dragon seizoen 2


Vorig jaar verscheen het eerste seizoen van House of the Dragon, en het tweede seizoen is al in ontwikkeling. We zullen er echter nog even op moeten wachten, aangezien de verwachting is dat het vervolg pas later in 2024 zal verschijnen.

House of the Dragon volgt het verhaal van de Targaryen-familie zoals verteld in het boek Fire & Blood van George R.R. Martin. Het is een prequel van Game of Thrones, nu te zien op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen