search
'Black Mirror' uitgespeeld? 3 supergave series met dezelfde thematiek, waarvan er ééntje gewoon voor je klaar staat op Netlix!
Series / Nieuws

'Black Mirror' uitgespeeld? 3 supergave series met dezelfde thematiek, waarvan er ééntje gewoon voor je klaar staat op Netlix!

Wij hebben hier drie uitstekende alternatieven voor je als je 'Black Mirror' helemaal hebt afgekeken.

Heb je Black Mirror inmiddels uitgespeeld maar heb je nog lang geen genoeg van heerlijke 'losse' verrassende verhalen over opkomende technologie en de verstrekkende gevolgen daarvan? Wij hebben 3 anthology-series met dit thema voor je op een rijtje gezet!

The Outer Limits


Deze serie liep maar liefst zeven seizoenen vanaf 1995. Deze serie is meer sciencefiction in zijn stijl en verhalen, en onderzoekt technologie en wetenschap en hun effect op de menselijke natuur.

Op IMDb is de serie goed voor een rating van 7.7/10.

Love, Death & Robots


Netflix's Love, Death & Robots wordt buitengewoon gewaardeerd door een selecte groep fans. Het is echt een serie die een groter publiek verdient. De serie loopt inmiddels drie seizoenen en is in 2019 gestart.

Elk van de afleveringen is geproduceerd door een ander team met hun eigen unieke stijl. Afgezien van de verbluffende animaties, is de show geliefd om zijn geestige, filosofische plots en een fantastische soundtrack.

Op IMDb krijgt deze serie een 8.4/10.



Inside No. 9


Deze BBC-anthologiereeks loopt vanaf 2014 en is inmiddels al acht seizoen lang. De serie is gemaakt door komieken Reece Shearsmith en Steve Pemberto en is de belichaming van Britse zwarte humor.

De verhalen zijn slechts door één element met elkaar verbonden: het terugkerende nummer 9, dat in elk van de afleveringen totaal verschillende dingen kan betekenen. Hoewel de plots zeer divers zijn, vormen horror en komedie een integraal onderdeel van elk verhaal.

Op IMDb krijgt deze serie een 8.5/10.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen