search
Mysterieuze thriller 'Fatal Seduction' vol zwoele bedoeningen verschijnt snel op Netflix
Series / Trailer

Mysterieuze thriller 'Fatal Seduction' vol zwoele bedoeningen verschijnt snel op Netflix

Een thriller vol onderhuidse spanning waarbij de vraag is wie nu eigenlijk wie bedriegt.

Netflix komt binnenkort met een Zuid-Afrikaanse thriller. De hoofdpersoon Nandi (Kgomotso Christopher) ontmoet tijdens een weekend weg de aantrekkelijke Jacob (Prince Grootboom).

De serie is op locatie opgenomen in Kaapstad. De passie tussen Nandi en Jacob wordt afgewisseld met de nodige indrukwekkende beelden, maar het gaat natuurlijk niet lang goed.

Mysterieuze vreemdeling


Nandi is per slot van rekening getrouwd met Leonard (Thapelo Mokoena). Hij beseft dat het niet zo goed gaat met hun huwelijk maar is bereid om aan de relatie te werken. Wanneer er een dode valt en Jacob Nandi er op wijst dat niet alles is wat het lijkt, begint zij te twijfelen aan de mensen in haar omgeving. De vraag is of Leonard wel is wie hij lijkt, of laat Nandi zich meeslepen door een avontuurtje met een mysterieuze vreemdeling?

De hoofdrolspelers Christopher en Mokoena hebben een behoorlijke staat van dienst. Christopher was te zien in de populaire Zuid-Afrikaanse soapserie Scandal! en Mokoena was onder ander te zien in de Britse serie Wild at Heart.

Vanaf 7 juli kun je Fatal Seduction bekijken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen