search
Is deze beroemde actrice straks te zien in 'Stranger Things' seizoen 5? De makers reageren
Series / Nieuws

Is deze beroemde actrice straks te zien in 'Stranger Things' seizoen 5? De makers reageren

De 'Stranger Things'-schrijvers hebben gereageerd op een gerucht dat een Oscar-winnende actrice in het nieuwe seizoen te zien is.

Nu Stranger Things seizoen 5 steeds iets dichterbij komt, worden er ook nieuwe casting aankondigingen gedaan. Zo werd vorige week aangekondigd dat actrice Linda Hamilton in het nieuwe seizoen te zien is. Nu gaat er een gerucht dat er nog een bekende actrice mee zal doen in dit seizoen, waar de makers van de serie op reageerden.

De productie van het vijfde en laatste seizoen van de meest populaire serie van Netflix is momenteel op pauze gezet, terwijl de staking van de Writers Guild of America voortduurt zonder duidelijk einde in zicht. Temidden van deze onzekerheid ging het gerucht dat de tweevoudig Academy Award-winnaar Jodie Foster zich bij de cast van Stranger Things seizoen 5 had gevoegd.

Onjuiste informatie


Het gerucht is echter ongegrond, laten de Stranger Things-schrijvers weten via Twitter. Reagerend op een sindsdien verwijderde tweet van het account Giant Freakin Robot waarin beweerd werd dat Foster te zien zal zijn in seizoen 5 van Stranger Things, antwoordden de schrijvers van de serie simpelweg: "Nee, dat is ze niet".

De website die het gerucht de wereld inbracht trekt de uitspraak vervolgens in en zegt deze bron in de toekomst niet meer te vertrouwen. Dit weerhield de schrijvers van Stranger Things er echter niet van om de website nog even aan te spreken op het verspreiden van onjuiste informatie.

Laatste seizoen


Voor nu blijft Hamilton dus het enige bevestigde nieuwe gezicht in seizoen 5. Dat betekent waarschijnlijk dat de focus dit seizoen voornamelijk zal liggen op de personages die we al kennen. Dat is vrij logisch en ook beter voor het verhaal, aangezien dit seizoen de gehele serie af zal moeten ronden.





Wanneer het laatste seizoen te zien zal zijn is nog niet bekend. Stranger Things kijk je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen