search
Na Netflix Originals en Netflix Games komt er nu... Netflix Bites!
Series / Streaming-diensten

Na Netflix Originals en Netflix Games komt er nu... Netflix Bites!

Geniet van jouw favoriete gerechten uit de kookprogramma's van Netflix.

Heb je soms eten zien langskomen in een kookprogramma van Netflix, waarvan het water je in de mond loopt? De kans is aanzienlijk dat je jouw droommaaltijd binnenkort kan eten bij een filiaal van het restaurantketen Netflix Bites, het nieuwste initiatief van de streamingdienst.

Hierbij gaat het voornamelijk om kookprogramma's, zoals Chef's Table en Iron Chef: Quest for an Iron Legend. Chefs uit deze kookprogramma's zullen dan ook in de keuken staan om hun karakteristieke maaltijden voor hun gasten klaar te maken.

Eetervaring


Volgens Netflix zal Netflix Bites "een verhoogde eetervaring" gaan leveren met de hoge kwaliteit van de beroemde chefs uit hun programma's. Op 30 juni opent de eerste vestiging van Netflix Bites in Los Angeles.

Bekijk op instagram

Een speciaal menu zal worden samengesteld op basis van de bewezen kunsten van de aanwezige chef, met voldoende knipogen naar het programma.

Nederland


Josh Simon, VP Consumer Products bij Netflix, deelde over Netflix Bites: "Van aflevering tot voorgerecht, met Netflix Bites creƫren we een persoonlijke ervaring waar fans zich kunnen onderdompelen in hun favoriete culinaire shows. We zijn verheugd om samen te werken met deze ongelooflijke chef-koks die deze visie tot leven zullen brengen en een scala aan hun heerlijke menu's zullen laten zien."

Wanneer er nieuwe filialen zullen openen, is voor nu nog niet bekend. De line-up van bekende chefs uit Netflix-programma's is natuurlijk beperkt. Mogelijk na een Nederlandse variant van Chef's Table?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen