search
Kijkcijfers van nieuwste Marvel-serie op Disney+ zijn een grote tegenvaller
Series / Nieuws

Kijkcijfers van nieuwste Marvel-serie op Disney+ zijn een grote tegenvaller

De nieuwe Marvel-serie 'Secret Invasion' wordt niet zo goed bekeken als gehoopt.

De eerste aflevering van Secret Invasion ging deze week in première op Disney+ en er zijn nu vroege kijkgegevens over de serie beschikbaar. Daaruit blijkt dat de serie het helemaal niet zo goed doet bij de kijkers.

Het is belangrijk op te merken dat streamingdiensten zelden officiële gegevens onthullen en dat deze gegevens van Samba TV slechts een bepaald percentage van de Amerikaanse huishoudens peilt. Dat hebben ze tot nu toe echter voor elke MCU-serie gedaan, wat betekent dat deze cijfers nog steeds een indicatie geven van de interesse in de serie.

Op een na minst bekeken


Blijkbaar hebben 994.000 Amerikaanse huishoudens naar de eerste aflevering van de serie, "Resurrection", gekeken tijdens de eerste vijf dagen van release. Dat maakt het de op een na minst bekeken serie, boven de 775.000 huishoudens van Ms. Marvel en onder de 1,5 miljoen huishoudens van She-Hulk: Attorney at Law.

Om dit in perspectief te plaatsen: naar Loki keken 2,5 miljoen huishoudens. Waarom de cijfers van Secret Invasion zo laag zijn kan allerlei redenen hebben, waaronder het feit dat de serie geen grote nieuwe superheld introduceert.

Gemiddeld


De eerste reviews over de serie zijn momenteel nog vrij gemiddeld: niet laag, maar ook niet hoog. Op Rotten Tomatoes scoort Secret Invasion op het moment 66% bij de Tomatometer en 75% bij het publiek.



De tweede aflevering van Secret Invasion is vanaf vandaag te bekijken op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen