search
Deze twee geliefde personages zien we niet meer terug in 'Bridgerton' seizoen 3
Series / Nieuws

Deze twee geliefde personages zien we niet meer terug in 'Bridgerton' seizoen 3

Het geliefde koppel uit seizoen 1 van 'Bridgerton' keert niet meer terug in de serie.

Bridgerton is sinds de serie voor het eerst op Netflix in première ging een groot succes. Daar zijn veel redenen voor, maar de belangrijkste is zeker de cast van de show, samen met hun verhaallijnen. Het koppel dat dit succes begon is echter niet meer te zien in de serie.

Ondanks het feit dat het plot uit veel belangrijke verhaallijnen bestaat, is er eentje die op de meeste kijkers de grootste indruk heeft gemaakt: de romance van het jonge stel Daphne Bridgerton en Simon Basset in seizoen 1.

Teleurstellingen


Het hele seizoen stond in het teken van hun opbloeiende liefde, en ze werden al snel de favoriete personages van de meeste fans. Toen werd aangekondigd dat Regé-Jean Page (Simon) niet zou terugkeren voor seizoen 2 van de serie, veroorzaakte dat dus veel teleurstellingen en bezorgdheid over de toekomst van Bridgerton.

Veel fans waren er zeker van dat de serie het niet zou overleven, maar niets bleek minder waar. Toen seizoen 2 werd uitgezonden was het vanaf het begin duidelijk dat de hoofdverhaallijn zou draaien om Anthony Bridgerton en zijn gecompliceerde relatie met de Sharma-zussen.

Vertrek Daphne


Simon was daar dus niet echt nodig en de rol van Daphne werd tot een minimum beperkt. Hoewel ze van het eerste seizoen een hit maakten, was seizoen 2 in staat om nog succesvoller te worden zonder hun inbreng.



Onlangs werd aangekondigd dat Phoebe Dynevor (Daphne) ook de serie zal verlaten. De aanwezigheid van Daphne in seizoen 2 was te rechtvaardigen, omdat ze belangrijk was voor Anthony en haar woorden veel voor hem betekenden.

Nieuw paar


Maar zoals we al weten, krijgt seizoen 3 een nieuw paar waar op gefocust wordt. Het is tijd om te zien wat voor toekomst Colin Bridgerton en Penelope Featherington te wachten staat. En eerlijk gezegd ziet het er niet naar uit dat Daphne daar nodig zal zijn.



Daphne en Simon keren dus niet meer terug in Bridgerton, maar het belooft gelukkig weer een succesvol seizoen te worden. Seizoen 3 heeft nog geen officiële releasedatum, maar kijk de vorige twee op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen