search
Grote problemen voor 'The Boys' nadat alles al gefilmd is voor seizoen 4
Series / Nieuws

Grote problemen voor 'The Boys' nadat alles al gefilmd is voor seizoen 4

The Boys was al helemaal klaar met filmen, maar loopt nu tegen een groot probleem aan.

Er is weer een nieuw slachtoffer door de stakingen van schrijvers in Hollywood. De aanhoudende stakingen hebben al voor heel veel series en films problemen opgeleverd en de schrijvers zijn niet van plan om snel te stoppen.

Dit is eigenlijk best een opvallend geval, aangezien de The Boys eerder dit jaar al klaar was met al het filmwerk. Echter, het schrijfproces was nog niet helemaal klaar, aangezien zij in post-productie nog nodig waren.

Seizoen 4 wordt uitgesteld


Maker Eric Kripke die aan The Boys werkt, bevestigde gisteren dat de serie voor onbekende tijd uitgesteld is door de stakingen. Ook liet hij weten dat er "nog geen antwoord" is op dit probleem.



Hij moedigt kijkers aan: "Vertel de studio’s om een eerlijke deal te sluiten!" Eerder vroeg hij ook al aan fans om te protesteren voor het hoofdkantoon van Amazon, uit solidariteit met de Writer’s Guild of America.

Waarom vertraging?


Niet iedereen snapt waarom de serie nu vertraging opgelopen heeft, aangezien alles al gefilmd is. Kripke legde uit dat er achteraf nog dialogen opgenomen moeten worden waarvoor acteurs terug moeten komen.

De dialogen moeten nog geschreven en "herschreven" worden. Zo blijkt maar weer, schrijven is belangrijk in elke fase van het maken van een serie.

Bekijk hieronder de tweet en stream The Boys op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen