search
'Secret Invasion'-regisseur deelt inzicht in gewaagde twist met Nick Fury
Series / Nieuws

'Secret Invasion'-regisseur deelt inzicht in gewaagde twist met Nick Fury

Regisseur Ali Selim vond het heel leuk om de kijkers een beetje te verwarren in de tweede aflevering.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel introduceert enkele nieuwe mysteries en wendingen in de tweede aflevering van Secret Invasion. De eerste aflevering zorgde al voor veel geshockeerde fans, maar er komen nog veel meer twists aan!

Let op, dit artikel bevat GROTE spoilers voor de nieuwste aflevering van Secret Invasion.

Op het einde van de eerste aflevering werd bekend dat Skrulls overal op aarde kunnen zijn en zich kunnen voordoen als iedereen. De tweede aflevering nam deze twist nog een stapje verder.

De grote twist


Series kunnen informatie achterhouden voor de kijkers, informatie die de personages in de serie al weten. Echter, het kan ook voorkomen dat de kijkers informatie krijgen die de personages nog niet kennen.De kijkers hebben nu gezien dat een Skrull zich voordoet als Fury’s vrouw, maar weet hij dit zelf eigenlijk wel?

Uitleg door de regisseur


Regisseur Ali Selim zei: "In het script weet hij het". Echter, toen ze bezig waren met het opnemen van deze scène vonden ze het juist interessanter als Fury dit niet wist.

Uiteindelijk zijn de beelden zo gemonteerd dat het voor het publiek niet helemaal duidelijk is of Fury het weet of niet. Hier kan in de toekomst nog heel erg mee gespeeld worden.

Te zien op Disney+


Bekijk hieronder een interview met de cast en stream Secret Invasion op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen