search
Eerste setfoto's van 'The Sandman' seizoen 2 onthullen nieuw personage
Series / Nieuws

Eerste setfoto's van 'The Sandman' seizoen 2 onthullen nieuw personage

Op de allereerste setfoto's van 'The Sandman' seizoen 2 zien we Morpheus waarschijnlijk praten met zijn eigen zoon.

Op de eerste setbeelden The Sandman deel twee zien we de terugkeer van Dream, samen met een nieuw, mysterieus personage. Hoewel er nog niet is onthuld welk personage dit moet voorstellen, is er een erg waarschijnlijke optie.

Hoewel de staking van de Writers Guild of America invloed heeft op de hele branche, zijn de nieuwste scripts van The Sandman gelukkig voltooid en zijn de opnames momenteel aan de gang. Nu zijn de eerste setfoto's van de nieuwe afleveringen gedeeld door DTN News.

Orpheus?


Op de afbeeldingen staat Dream, ook bekend als Morpheus (Tom Sturridge). Hij is aan het praten met een nieuw personage dat helemaal in het wit gekleed is. Hoewel niet is bevestigd wie dit personage is, wijst alles er momenteel op dat dit Orpheus is. Het is niet bekend welke acteur we in de rol zien.

Als dit nieuwe personage inderdaad Orpheus is, betekent dit de introductie van een belangrijk onderdeel van het Sandman-universum. Orpheus is niemand minder dan de zoon van Morpheus en Calliope. Hoe hij eruit ziet is echter nogal verrassend, aangezien Orpheus normaal wordt gepresenteerd als een hoofd zonder lichaam.

Geheim


De naam van Orpheus werd gedropt tijdens de bonusaflevering van The Sandman. Er werd vastgesteld dat hij een vreselijke dood was gestorven, en het lijkt erop dat de Sandman-schrijvers van plan waren hem een grote rol te laten spelen in deel 2.

Bekijk hier de foto's.

De details rondom seizoen 1 van The Sandman bleven erg lang geheim, dus zal dat bij dit seizoen waarschijnlijk weer het geval zijn. Gelukkig kunnen we via setfoto's toch een paar details meekrijgen, waar er binnenkort vast meer van komen. Seizoen 2 verschijnt ergens in 2024 op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen