search
Regisseur van 'Twilight'-films heeft advies voor de makers van de nieuwe reboot

Regisseur van 'Twilight'-films heeft advies voor de makers van de nieuwe reboot

'Twilight'-regisseur Catherine Hardwicke geeft alvast haar advies aan de makers van de nieuwe serie.

Nina Beerendonk
Nu er een nieuwe Twilight-serie in aantocht is, deelde de regisseur van de originele films, Catherine Hardwicke, haar inzicht en advies met de makers. Ze geeft een aantal geweldige suggesties, waar fans zeker achter kunnen staan.

Het rebooten van populaire franchises is de laatste tijd een veel voorkomende trend geworden. Van Disney die religieus de ene na de andere live-action-versie uitbrengt tot grote streamingdiensten die verhalen van een paar jaar geleden opnieuw lanceren - zoals Harry Potter, Percy Jackson en dus ook Twilight.

Guilty pleasure


Net als andere franchises heeft Twilight al zijn eigen films, maar wordt er nu ook een serie gemaakt. Hoewel dit het mogelijk maakt om het verhaal van de originele romans beter en vollediger te vertellen, maken veel fans zich zorgen over mogelijke miscasts en slechte regiekeuzes die hun favoriete franchise voor de nieuwe generatie verpesten.

De originele films met Kristen Stewart en Robert Pattinson zijn voor veel mensen een guilty pleasure - dus de bezorgde fans kunnen gerust zijn, wetende dat Hardwicke in ieder geval haar advies aan de makers van de tv-serie heeft gegeven.

Realiteit


"In de eerste konden we het een beetje meer geaard houden, een klein beetje. Je had het gevoel dat er een soort realiteit in zat, en je voelde echt de connectie tussen Bella en Edward. Dus dat is misschien een leuke manier om erover na te denken, maar ook de chemie tussen Edward en Bella is zo belangrijk", zei Hardwicke.
De regisseur heeft niet het gevoel dat de makers van het programma haar territorium betreden. Ze is zelfs enthousiast om de serie te zien. Hardwicke denkt dat een frisse kijk op het verhaal een geweldig idee is, ook al wordt er nog steeds enorm genoten van de films door de fans.

TikTok-wereld


"Ik vind het spannend! Ik denk dat we zien dat het een blijvend verhaal is waar mensen mee bezig blijven. Weet je, de TikTok-wereld houdt ervan, de internetgeneraties, iedereen blijft het vinden. Ik sprak laatst met een meisje, ze werd geboren in het jaar dat we de eerste Twilight-film maakten, en ze was er erg gepassioneerd over".

@ladyyasmina1 You caught me! I just uploaded clips straight from the movies #twilighttiktok #jasper #astrology #cullens #twilightsparkle ♬ Theme from "Twilight (Bella's Lullaby)" - Movie Sounds Unlimited


Waar en wanneer de Twilight-reboot te zien zal zijn is nog niet bekend. Kijk in de tussentijd de films op Prime Video.Aanbevolen artikelen