search
Keert deze originele 'Twilight'-ster terug voor zijn rol in de reboot?
Series / Interview

Keert deze originele 'Twilight'-ster terug voor zijn rol in de reboot?

De laatste 'Twilight'-film is ruim 10 jaar geleden uitgebracht, maar er komt binnenkort een reboot aan. Kunnen we oud castleden terug verwachten?

Peter Facinelli, bekend van zijn rol als Carlisle Cullen in de Twilight-filmreeks, heeft laten weten hoe hij denkt over een mogelijke terugkeer in de aanstaande reboot.

Afgelopen april werd aangekondigd dat er een tv-serie van Twilight op komst is. Op dit moment is het nog niet bekend of de serie wederom het verhaal gaat volgen van de geliefde boeken van Stephanie Meyer, of dat het een spin-off wordt van de populaire films.

Komt Carlisle terug?


In een recent interview met Variety heeft Facinelli laten weten of hij bereid zou zijn om terug te keren als Carlisle Cullen in de serie. Daarnaast heeft hij ook gesproken over de terugkeer van Nurse Jackie, waarin hij de rol van Fitch 'Coop' Cooper speelt.



Facinelli laat enthousiast weten dat hij open staat voor de mogelijkheid om terug te keren voor beide rollen. Bekijk zijn volledige uitspraak hieronder:

Open voor het idee


"Ik ben in de eerste plaats een fan," begon Facinelli. "Maar als ze me bellen, dan ben ik erbij. Zo niet, dan zal ik zeker gaan kijken. Ik ben blij om te zien dat ze terugkeren. Ik heb veel liefde voor beide series en ook voor de cast, filmmakers en producers. Het voelt als een familie."

Daarna vervolgde hij: "Twilight duurde voor mij zes jaar lang en Nurse Jackie zeven jaar, dus als je afscheid neemt van die personages, is het echt moeilijk om ze achter te laten en verder te gaan."

Hij sloot hoopvol af met: "Maar dan heb je misschien de kans om ze weer te spelen, dat is echt cool. Zo niet, dan kijk ik met plezier. Ik ben meer dan tevreden."



Bekijk de Twilight-films op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen