search
Rajs droom in 'The Big Bang Theory': de geheimzinnige actrice achter 'droomvrouw' Siri
Series / Nieuws

Rajs droom in 'The Big Bang Theory': de geheimzinnige actrice achter 'droomvrouw' Siri

Raj had letterlijk een droomdate waarin de virtuele assistente Siri een echte vrouw was.

Siri is de welbekende spraakcomputer van Apple. Afhankelijk van het land in kwestie wordt Siri telkens door iemand anders ingesproken. In The Big Bang Theory was Siri voor heel even een echte vrouw.

Raj (Kunal Nayyar) worstelde gedurende de hele serie met daten, waarbij hij letterlijk geen woord kon uitbrengen. Hij werd zelfs verliefd op de niet-bestaande Siri. In aflevering 12 van seizoen 5 had Raj een droom waarin hij Siri dan eindelijk 'echt' ontmoet.

De stem van Siri


In de VS is Susan Bennett de stem van Siri, zij heeft letterlijk alle mogelijke antwoorden van de assistent in 2005 ingesproken. Haar stem is sinds 2011 in gebruik, Raj hoorde al die tijd dus Bennetts stem:



Ontmoeting met droomvrouw


Hoewel Raj ook in de droom Bennetts stem hoort, wordt de rol van Siri gespeeld door actrice Becky O' Donoghue. Na haar verschijning als Siri in TBBT speelde O' Donoghue onder andere in House MD en The Mentalist.

Helaas zagen we haar niet meer terug in de populaire komedieserie. Raj klapte zoals gebruikelijk dicht en kon geen woord uitbrengen naar zijn letterlijke droomvrouw. In de rest van de serie boekte Raj gelukkig vooruitgang, waardoor hij wel in staat was om contact te maken met leuke vrouwen.

The Big Bang Theory kun je in zijn geheel bekijken op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen