search
Nieuwe, mysterieuze poster hint naar grote veranderingen in 'Good Omens' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuwe, mysterieuze poster hint naar grote veranderingen in 'Good Omens' seizoen 2

Er lijkt iets heel merkwaardigs aan de hand te zijn in de hemel

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een engel, nog een engel en een demon lopen een boekwinkel binnen - maar ze zijn er niet om rustig door de schappen te struinen.

Onwaarschijnlijk trio


In Good Omens seizoen 2 werken een engel en een demon opnieuw samen om een bijzonder raadselachtig mysterie op te lossen, en dat allemaal dankzij de engel Gabriël.

Nu is dit engel/demon duo een nog onwaarschijnlijker trio geworden, en Prime Video heeft dat volledig omarmd met de nieuwste poster voor het seizoen.

De nieuwe poster haalt inspiratie uit de vorige, die zich afspeelde in de iconische boekwinkel van Aziraphale (Michael Sheen).Poster vol hints


De winkel is slechts de achtergrond voor een set van drie drankjes, die elk een een lid van het trio voorstellen. Het eerste is een theekopje en schotel met damp die eruit opstijgt.

Interessant genoeg zou het zowel een halo als een omgekeerd vraagteken kunnen zijn, mogelijk als representatie van de aartsengelstatus en verloren herinneringen van Gabriël (Jon Hamm).

De tweede mok behoort waarschijnlijk toe aan Aziraphale, met een stijgende hartvormige damp vermengd met stoom die eruitziet als vuur (misschien voor een bepaalde demon).

Tot slot is het derde drankje een glas met rode wijn die over de randen spat in de vorm van hoorns voor Crowley (David Tennant). Het wordt ook omringd door vuurachtige damp en vermengt zich heel subtiel met de stoom van de mok.

Bekijk op instagram


Wat kunnen we verwachten?


Het komende seizoen volgt Aziraphale en Crowley terwijl ze nu een rustig leven leiden tussen de stervelingen, nadat ze hun superieuren ongehoorzaam waren geweest en de apocalyps hadden gestopt.

Hun leven wordt opnieuw verstoord wanneer aartsengel Gabriel zonder waarschuwing arriveert, niet zeker wie hij is of hoe hij zelfs op aarde is beland.

Ondanks de schok van Aziraphale en Crowley, lijkt de Hemel relatief onaangedaan, wat suggereert dat er iets vreemds aan de hand is.

Ondertussen heeft de Hel ook plannen om Gabriel in handen te krijgen, waardoor Aziraphale en Crowley de aartsengel moeten beschermen, zijn herinneringen moeten herstellen en moeten ontdekken wat de Hemel verbergt.Het tweede seizoen van Good Omens is vanaf 28 juli te zien bij Prime Video


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen