search
Yesss, startdatum seizoen 4 van 'Jack Ryan' is bekend!
Series / Nieuws

Yesss, startdatum seizoen 4 van 'Jack Ryan' is bekend!

Prime Video heeft de startdatum van het vierde seizoen van 'Jack Ryan' bekendgemaakt.

De boeken van Tom Clancy over Jack Ryan vinden gretig aftrek. Ook de gelijknamige serie Jack Ryan met in de hoofdrol John Krasinski doet het goed. De serie is één van de grootste kijkcijferkanonnen van Prime Video.

Seizoen 4


Het vierde en laatste seizoen is inmiddels aanstaande en zal op 30 juni 2023 van start gaan op Prime Video. Het 4e seizoen is opgenomen in Dubrovnik in Kroatië

Hoofdrolspeler John Krasinski had eerder al aangegeven maximaal vier seizoenen de rol van Ryan te willen spelen.

Hoe gaat het 4e seizoen eruit zien?


Het derde seizoen leek redelijk naar een einde van de serie te gaan. Ryan weet zijn reputatie te redden, zijn baas wordt gepromoveerd tot CIA-directeur en alle criminelen die het op Ryan hadden voorzien, zijn uitgeschakeld.

Vriendin terug?


Voor het vierde seizoen weten we dat zijn vriendin uit het eerste seizoen, Cathy Mueller, weer terugkeert. Zij verdween geruisloos na het 1e seizoen maar haar rol beloofd dus een hernieuwde ontmoeting tussen Ryan en Mueller. Cathy Mueller is viroloog en de kans bestaat derhalve dat we in seizoen 4 weer met een potentieel virus te maken gaan krijgen.

Wij hebben zin in eind juni om weer lekker Jack Ryan te gaan kijken. Tot die tijd kun je voor de eerdere seizoenen terecht op Prime Video.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen