search
Acteur Diego Luna blikt terug op een aangrijpende tijd op de set van het laatste seizoen van 'Andor' in de Star Wars-serie
Series / Nieuws

Acteur Diego Luna blikt terug op een aangrijpende tijd op de set van het laatste seizoen van 'Andor' in de Star Wars-serie

Het zal voor de acteur een kort maar krachtige periode zijn geweest in de Star Wars-serie.

Het duurt niet lang meer voordat acteur Diego Luna's tijd erop zit in de Star Wars-hitserie Andor op Disney+. Bij de opnames van het laatste seizoen was het voor zowel Luna als de cast en crew een emotioneel afscheid.

Naast dat hij voor het laatst in Andor te zien zal zijn hoopt hij ook op een nominatie bij de Emmy Awards voor zijn rol als Cassian Andor, de opstandige rebel die het tegen de kwaadaardige Empire opneemt.

Emotionele achtbaan


Luna vertelt aan The Associated Press: "Ik ben erg enthousiast, en terwijl we aan het filmen zijn en we het einde naderen, wordt het hele proces toch ervaren met een bepaalde mate van melancholie."

Hij vervolgt: "Het is sowieso onvermijdelijk om te zeggen hoe verdrietig het is om dit team, deze dynamiek en de tijd dat we hier leefden te verlaten." De serie eindigt waar het verhaal naar het begin van de film Rogue One: A Star Wars Story begint.

Mogelijk beste acteur?


Mocht Luna genomineerd worden voor beste acteur in een dramaserie bij de Emmy's, zou het de eerste nominatie zijn voor een Star Wars-serie, en de eerste keer dat een Latino-acteur genomineerd zou worden sinds Jimmy Smits voor NYPD Blue.



Kijk nu alle afleveringen van Andor op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen