search
Onze eigen Carice van Houten verdedigt einde van 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Onze eigen Carice van Houten verdedigt einde van 'Game of Thrones'

Carice van Houten heeft zich uitgelaten over het einde van 'Game of Thrones'.

Er is nog altijd veel onvrede over het einde van Game of Thrones. De onvrede is er niet alleen bij de kijkers maar ook de cast is erg kritisch. Recentelijk bleek echter dat er ook een actrice is die zich prima kon vinden in het einde van de hitserie en dat is onze eigen Carice van Houten die in de serie schitterde als Melissandre.

De meerderheid van de acteurs was toch ook echt niet tevreden met het einde. Hoewel hen destijds is verboden om erover te praten, kon je vaak zien dat ze moeite hadden hun teleurstelling te verbergen als ze naar de finale gevraagd werden.

Troon weggeblazen


Van Houten lijkt een stuk positiever over het eindspel in Game of Thrones:
"Ik hou gewoon van het feit dat de hele troon werd weggeblazen. Het hele ding was weg. Ik vond het echt geweldig, en ook de willekeur van praten over wie vervolgens koning gaat worden. De dwaasheid ervan was heel slim. Ik dacht: Dit is hoe het leven is. Eén of andere dombo kan president worden'' , legt Van Houten uit.

Van Houten is dus wat positiever dan gemiddeld over het einde en benadrukt met name dat de dwaasheid van hoe over de troonopvolging wordt beslist, gelijkenis toont met het echte leven en we kunnen haar daar natuurlijk geen ongelijk in geven.

Melissandre


Naast het verdedigen van het einde van Game of Thrones, verklaarde Carice van Houten ook dat ze graag de rol van Melisandre zou hernemen als ze de kans zou krijgen.

Bekijk op instagram


Kijk Game of Thrones op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen