search
Finale van 'Ted Lasso' scoort recordaantal voor Apple TV+ in de streaming-hitlijsten
Series / Nieuws

Finale van 'Ted Lasso' scoort recordaantal voor Apple TV+ in de streaming-hitlijsten

De finale van 'Ted Lasso' heeft Apple TV+ een record bezorgd.

De finale van seizoen 3 van Ted Lasso kreeg gemengde reacties van critici en fans. Toch werd de finale veel gestreamd en leverde deze zelfs recordaantallen op voor Apple TV+.

Kijkers hebben in de week van 29 mei tot 4 juni 1,24 miljard minuten van de komedie bekeken. Dit is de eerste keer dat een serie van Apple TV+ meer dan een miljard minuten heeft bereikt. De finale van seizoen 3, uitgebracht op 31 mei, was goed voor 529 miljoen van die minuten (ongeveer 42,5 procent van het totaal), wat volgens Nielsen het hoogste wekelijkse totaal is voor Ted Lasso.

Meest bekeken aflevering


Sinds de première in augustus 2020 heeft Ted Lasso volgens Nielsen meer dan 25 miljard kijkminuten getrokken in de Verenigde Staten. Tot en met 4 juni was de finale van seizoen 2 de meest bekeken aflevering met 960 miljoen minuten - een totaal dat seizoen 3 lijkt te verslaan, aangezien deze in één week al meer dan halverwege was.

De streamingcijfers van Nielsen dekken alleen het kijken op tv-toestellen en omvatten geen minuten die bekeken werden op mobiele apparaten of computers. De kijkcijfers meten alleen het Amerikaanse publiek, niet die in andere landen.

Laatste seizoen?


Het is nog niet zeker of seizoen 3 van Ted Lasso het laatste seizoen van de gehele serie zal zijn. De aflevering leek op een bepaalde manier een afscheid te zijn, maar toch zijn er ook nog genoeg deuren opengelaten voor een nieuw seizoen. Bekijk de serie op Apple TV+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen