search
Hoofdrolspeler 'Squid Game' vraagt enorm bedrag voor deelname aan tweede seizoen
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler 'Squid Game' vraagt enorm bedrag voor deelname aan tweede seizoen

Lee Jung-Jae is de hoofdrolspeler in 'Squid Game'. Zijn gage voor zijn deelname aan het tweede seizoen van de serie is flink omhoog gegaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Recentelijk zijn de castleden van het tweede seizoen van de zeer succesvolle serie Squid Game aangekondigd. Naast een aantal nieuwe namen, zijn er ook de nodige oude namen terug te zien, waaronder die van hoofdrolspeler Lee Jung-Jae.

Lee Jung-Jae speelde de hoofdrol als Seong Gi-Hun, speler 456, die zich in de laatste scènes lijkt op te maken om wraak te gaan nemen op de organisatoren van het dodelijke maar lucratieve spel.

Onderhandelingen


De contractonderhandelingen met Lee Jung-Jae zijn naar verluidt nogal heftig geweest. Hij zou namelijk maar liefst 916.000 euro per aflevering gaan verdienen.

Dit bedrag lijkt in eerste instantie misschien erg hoog, maar we moeten niet vergeten dat Jung-Jae in Korea al een bekende acteur was. Voor de afleveringen in het eerste seizoen kreeg hij circa 208.000 euro per aflevering, wat ook al een flinke gage is.

Verzilveren


Jung-Jae kan nu de populariteit van de serie dus verzilveren door meer dan 4x zoveel te vragen.



Onduidelijk is nog wanneer we het tweede seizoen kunnen gaan kijken. Voor de hand ligt dat we nog moeten wachten tot 2024.

Kijk tot die tijd het eerste seizoen nog eens terug op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen