Hoofdrolspeler 'Squid Game' vraagt enorm bedrag voor deelname aan tweede seizoen

Lee Jung-Jae is de hoofdrolspeler in 'Squid Game'. Zijn gage voor zijn deelname aan het tweede seizoen van de serie is flink omhoog gegaan.

Bas de Kramer, 02-07-2023 19:41

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Recentelijk zijn de castleden van het tweede seizoen van de zeer succesvolle serie Squid Game aangekondigd. Naast een aantal nieuwe namen, zijn er ook de nodige oude namen terug te zien, waaronder die van hoofdrolspeler Lee Jung-Jae.
Lee Jung-Jae speelde de hoofdrol als Seong Gi-Hun, speler 456, die zich in de laatste scènes lijkt op te maken om wraak te gaan nemen op de organisatoren van het dodelijke maar lucratieve spel.

Onderhandelingen

De contractonderhandelingen met Lee Jung-Jae zijn naar verluidt nogal heftig geweest. Hij zou namelijk maar liefst 916.000 euro per aflevering gaan verdienen.

Dit bedrag lijkt in eerste instantie misschien erg hoog, maar we moeten niet vergeten dat Jung-Jae in Korea al een bekende acteur was. Voor de afleveringen in het eerste seizoen kreeg hij circa 208.000 euro per aflevering, wat ook al een flinke gage is.

Verzilveren

Jung-Jae kan nu de populariteit van de serie dus verzilveren door meer dan 4x zoveel te vragen.


Onduidelijk is nog wanneer we het tweede seizoen kunnen gaan kijken. Voor de hand ligt dat we nog moeten wachten tot 2024.

Kijk tot die tijd het eerste seizoen nog eens terug op Netflix.
Lees meer over: squid game, netflix, oh yeong su, seizoen 2, lee jung jae

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix