search
Goed nieuws voor 'Game of Thrones'-sterren Kit Harrington en Rose Leslie!

Goed nieuws voor 'Game of Thrones'-sterren Kit Harrington en Rose Leslie!

De Game of Thrones-sterren Kit Harrington en Rose Leslie mogen hun tweede kind verwelkomen.

Niels Arts
Het is een prachtig liefdesverhaal: Kit Harrington en Rose Leslie leerden elkaar kennen op de set van Game of Thrones, waar ze twee personages speelden die op elkaar verliefd werden.

We hebben het hier natuurlijk over Jon Snow en de Wildling Ygritte. De twee acteurs wisten echter nog niet dat de relatie van hun fictieve personages over zou slaan naar de echte wereld, want dat is zeker gebeurd!

Tweede kind Harrington en Leslie


Een tijdje zijn de twee acteurs nu al samen. In 2018 trouwden ze, en drie jaar later kregen ze hun eerste kind - een jongen - wiens naam ze geheim houden. Wat ze niet geheim houden is het feit dat ze nu een tweede kind verwachten, namelijk een meisje.

Harrington geeft aan het nu nog spannender te vinden dan de eerste keer dat hij een kind kreeg:

"Ik ben doodsbang. Weet je, met de eerste baby loop je negen maanden lang op wolken en dans je door velden met madeliefjes - nou ja, de man in ieder geval. Maar deze keer is de realiteitscheck veel korter. Je wordt heel snel praktisch."Keert Harrington terug als Jon Snow?


Sinds het einde van Game of Thrones in 2019 wordt er veel gespeculeerd over een mogelijke terugkeer van Harrington als Jon Snow. Een tijdje geleden lekte naar buiten dat er gewerkt wordt aan een spin-off serie over Jon Snow, die na de hoofdserie plaats zou vinden.

Deze serie is echter nog niet bevestigd door HBO, waardoor het nog maar de vraag is of hier ooit een seizoen van gaat komen. Harrington lijkt er open voor te staan, en veel fans ook.

Voorlopig moeten we het doen met House of the Dragon als de enige Game of Thrones spin-off. Bekijk GOT op HBO Max.Aanbevolen artikelen