search
Bloedmooie 'Yennefer' uit 'The Witcher' zette body-double snel aan de kant: "De intieme naaktscènes speel ik voortaan zelf!"
Series / Nieuws

Bloedmooie 'Yennefer' uit 'The Witcher' zette body-double snel aan de kant: "De intieme naaktscènes speel ik voortaan zelf!"

Anya Chalotra kwam tot het inzicht dat zij de intieme scènes van 'The Witcher' zelf wilde spelen.

Het derde seizoen van The Witcher wordt onwijs goed bekeken op Netflix. Eén van de sterren van de serie is natuurlijk Anya Chalotra die de tovenares Yennefer van Vengerberg speelt.

In films en series wordt vaak met body- of stuntdoubles gewerkt om de meer intense of gevaarlijke scènes op te kunnen nemen. In eerste instantie liet Chalotra de intieme scènes door een 'body-double' spelen maar al snel realiseerde zij zich dat ze dit niet meer wilde.

Body-double


De eerste intieme scène van Yennefer (met tovenaar Istredd) werd gefilmd met een body-double maar Chalotra gaf daarna aan dat ze dit in de volgende scènes anders wilde. De body-double was wel de hele tijd op de set aanwezig, maar Chalotra gaf aan de scènes toch echt zelf te willen spelen.

"Ik heb haar alleen voor de eerste seksscène gebruikt, omdat ik me tijdens die eerste seksscène heel snel realiseerde dat ik me eigenlijk niet op mijn gemak voelde als iemand anders Yennefer speelde", zei Chalotra.

Comfort


Na deze onthulling werkte het creatieve team van "The Witcher" samen met Chalotra om haar comfortabel te laten voelen in toekomstige intieme scènes, zodat ze die zelf kon spelen. De naaktscènes van Yennefer zijn ook echt een integraal onderdeel van het verhaal waarbij ze haar schoonheid als wapen gebruikt.

Bekijk op instagram


Het personage Yennefer kwam recentelijk ook al in het nieuws vanwege haar verhaallijn, zoals je hier kunt lezen: Fans klagen over bloedmooie tovenares 'Yennefer' uit 'The Witcher'.

Kijk de serie op Netflix.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen