search
Dit was de beste cameo in 'The Big Bang Theory'
Series / Featured

Dit was de beste cameo in 'The Big Bang Theory'

Altijd leuk als een beroemdheid zichzelf speelt in een serie. Dit deed James Earl Jones in 'The Big Bang Theory'.

The Big Bang Theory is één van de meest succesvolle sitcoms aller tijden. De serie had niet alleen een fantastische cast maar had ook de nodige goed bij de serie passende cameo's van beroemdheden.

Misschien wel het beste voorbeeld van zo een geslaagde cameo is seizoen 7 van de serie. In de aflevering 'The Convention Conundrum' kunnen Sheldon en zijn vrienden op geen enkele manier kaartjes regelen voor de Comic-Con.

Eigen conventie


Sheldon besluit dan maar om een eigen conventie te organiseren, maar niemand blijkt zijn uitnodiging daartoe te accepteren. Hij heeft echter geluk als hij plots de enige echte James Earl Jones, acteur en stemartiest, tegenkomt in zijn favoriete restaurant.

Hoewel het aanvankelijk lijkt alsof de beroemde acteur niet lastig gevallen wil worden, bouwen ze uiteindelijk een band op door hun liefde voor Star Wars en beleven ze een mooie avond.

Reddit


Op Reddit stelt men hierover: "De aflevering is echt geweldig omdat mensen verwachten dat James Earl Jones een zeer chique, respectabele man is. In het 'echte' leven blijkt hij echter flink te drinken, gaat hij naar stripclubs en speelt hij belletje trek."



Kijk de serie hier op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen