search
Netflix zet de eerste trailer voor 'Sex Education' seizoen 4 online!
Series / Nieuws

Netflix zet de eerste trailer voor 'Sex Education' seizoen 4 online!

Het is tijd voor de eerste trailer van Sex Education seizoen 4. Check hem hier!

Netflix heeft aangekondigd dat Sex Education terugkeert voor een vierde en laatste seizoen. Vanaf 21 september kunnen we de serie op Netflix verwachten.

Sex Education is een opmerkelijke serie waarin humor centraal staat. De ratings ervan zijn vrij goed, en na een grote aanpassing aan de cast voor het derde seizoen besluit Netflix na dit aankomende vierde seizoen ermee te stoppen.

Trailer Sex Education seizoen 4


De trailer begint met het hoofdpersonage van de serie, Otis Milburn. Hij verschijnt op een nieuwe school en introduceert zich op spectaculaire wijze, namelijk door te zeggen dat hij bijna al zijn vrije tijd besteedt aan het denken aan seks.

Vooral wanneer hij zegt dat alles wat hij weet over seks, hij van zijn moeder heeft geleerd, weet hij een luidruchtige reactie uit zijn luisteraars los te maken. Hoe zou dat toch komen?

Waarom dit vierde seizoen van Sex Education tevens het laatste wordt, is nog niet onthuld. Maar alle series moeten ooit eindigen, en het is maar beter om te stoppen wanneer de fans nog willen kijken.

Seizoen 1 t/m 3 van Sex Education is nu te zien op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen