'Gen V': nóg bloederiger en heftiger dan 'The Boys'?

Je zou het haast niet geloven, maar Gen V wordt misschien nog iets bloederiger dan de serie waarop het gebaseerd is, The Boys.

Niels Arts, 07-07-2023 00:23

The Boys is een actievolle, bloederige serie. Leuk, maar heftig voor sommige kijkers die er niet tegen opgewassen zijn. Nu komt er een spin-off, Gen V, die er mogelijk nog een schepje bovenop doet!
Seth Rogen, een producent van Gen V, onthulde in gesprek met Empire Online dat deze spin-off wat "crazy shit'' erin heeft zitten. En dat is voor The Boys-fans ongetwijfeld niet moeilijk om te geloven.

Gen V nóg gekker?

Gen V gaat over een school voor Supes, waar de studenten wel krachten hebben maar nog niet zo goed weten hoe ze deze kunnen beheersen. Een soort van Hogwarts dus - uit Harry Potter - maar dan met andere, een stuk explosievere krachten.

"Gen V heeft wat gekke shit erin zitten. Het feit dat ze op school zitten, en allemaal een stukje jonger zijn, maakt het misschien nog wel heftiger."

Verder geeft Rogen aan dat wanneer je een R-rating gebruikt, je zo goed als alles kunt doen wat je wil. En de makers van Gen V lijken daar volop gebruik van te maken.


Gen V seizoen 1

Het is nog niet bekend wanneer Gen V precies verschijnt. De serie staat vooralsnog op de planning voor een release later dit jaar, maar het zal niet de eerste serie zijn om vertraging op te lopen.

Zo lijkt het erop dat The Boys seizoen 4 later komt dan verwacht. Showrunner Eric Kripke deelde op Twitter dat ze vanwege de stakingen in Hollywood vertraging opgelopen hebben. Wanneer de serie nu uitkomt? Dat weet hij ook niet.


Lees meer over: Gen V, The Boys, spin off, Amazon Prime Video, Eric Kripke

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix