search
Na slechts 48 dagen verwijdert Disney+ zomaar zijn grote scifi-Original
Films / Nieuws

Na slechts 48 dagen verwijdert Disney+ zomaar zijn grote scifi-Original

De film van regisseur Kyle Patrick Alvarez was te zien vanaf 12 mei 2023, kostte dik $53 miljoen dollar maar is nu al niet meer te zien bij Disney+.

Streamingdiensten hebben het op dit moment niet altijd even makkelijk. Diensten hebben vaak te maken met meer kosten dan ze hadden ingeschat en daarnaast wordt originele content niet altijd even goed bekeken.

Nadat HBO Max al de nodige content heeft verhuisd naar andere streamers en aanbieders, volgt nu ook Disney+ met veranderingen aan de eigen kant.

Disney+


Het was al bekend dat The Walt Disney Company met grote veranderingen zou komen en zaken op een andere manier zou gaan doen. Eerder werd de populaire serie Willow al verwijderd van de dienst en nu volgt de avontuurlijke scifi-film Crater.

Er is geen officiële reden gegeven waarom Crater uit het aanbod is verwijderd, maar The Independent heeft contact opgenomen met Disney+ voor commentaar. Er wordt aangenomen dat het een poging is om kosten te besparen die verband houden met licentieovereenkomsten.

Crater


Na de dood van zijn vader gaat Caleb, die opgroeit in een mijnkolonie op de maan en op het punt staat om overgeplaatst te worden naar een andere planeet, op reis om een ​​legendarische krater te verkennen.

Caleb gaat samen met zijn vrienden Dylan, Borney, Marcus en Addison, afkomstig van aarde, op pad. Samen gaan ze op een avontuurlijke reis om uiteindelijk bij de krater aan te komen.

Reacties


Dat de film verwijderd is door Disney+ is een hoop mensen niet ontgaan. Al heeft de film niet veel kans gehad, de score van de film op IMDb is tot op heden een 5.1/10 geworden. Op Rotten Tomatoes heeft Crater het redelijk gedaan met een gemiddelde van 64%.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen