Nieuwe poster voor 'The Boys' spin-off serie 'Gen V'

Dit jaar komt er een The Boys spin-off naar Prime Video. Check hier een nieuwe poster!

Niels Arts, 15-06-2023 13:33

Naast het vierde seizoen van de serie zelf, is er ook een spin-off voor The Boys in ontwikkeling. Deze heet Gen V en moet dit jaar nog verschijnen. Een nieuwe poster hint naar een personage uit de serie.
The Boys is zonder twijfel een van de populairste Prime Video-series van de afgelopen jaren, wat nu al meerdere spin-offs heeft opgeleverd. Zo kregen we de animatieserie Diabolical voorgeschoteld, en mogen we ons dit jaar ook nog verheugen op Gen V.

The Boys spin-off Gen V

Wat is Gen V? Gen V is een spin-off die focust op een groep jongere Supes die worden getest in The Hunger Games-achtige challenges op de Godolkin University School of Crimefighting, onder het bewind van Vought International.

De cast bestaat onder andere uit Lizze Broadway, Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann en Shelley Conn.Toekomst van The Boys

In Gen V gaan we meerdere bekende gezichten zien uit de hoofdserie, heeft maker Eric Kripke al bevestigd. De serie moet dit jaar nog verschijnen, hoewel een releasedatum nog niet bekend is.

Hetzelfde geldt voor The Boys. Het vierde seizoen hiervan moet ook dit jaar nog uitkomen, maar een releasedatum hebben we nog niet. Filmen is wel al afgerond, dus heel erg lang kan het allemaal niet meer duren.

Check The Boys en Gen V op Prime Video.

Lees meer over: The Boys, Gen V, Prime Video

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix